Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Adverteren

Heb je interesse om je bedrijf of product op onze site onder de aandacht te brengen? We hebben een groot bereik met elke maand meer dan 3.000.000 unieke bezoekers. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een banner of een sponsored artikel. Maar ook een post op onze social kanalen zoals Facebook en Instagram.

Contact

Voor de mogelijkheden en tarieven om te adverteren kun je contact opnemen met mijn mediabureau HelloSparkle via team@hellosparkle.nl

Cases

Wij hebben veel ervaring met het maken van content die past bij onze doelgroep en tevens goed aansluit met de wensen van de klant. In een gesponsorde blog zorgen wij er voor dat de USP’s van een product of merk goed naar voren komen en dat het een persoonlijke en eigen verhaal krijgt. Alle gesponsorde artikelen worden gemaakt en geschreven door mijzelf en de mooie foto’s verzorgd door mijn man Eric. Via speciale meetpixels in het artikel worden o.a. de views, clicks en leestijd van een blog gemonitord en verwerkt in een verslag waardoor alles transparant en inzichtelijk is. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van succesvolle campagnes:

Nieuwe zoete aardappel blokjes van Celavita

Heinz Tomato frito

Vegan producten lijst met Becel

Tiramisu met Hero jam

Vivera foodtruck

BBQ organiseren met SPAR

 

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99