Aardbei, ananas en marshmallow spies van de BBQ

Deze zoete fruit en spek spiezen zijn de perfecte afsluiter voor een avond BBQ.

Nagerecht 10 min + 5 min

ingrediënten

voor 5 porties

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Week de prikkers minimaal 30 minuten in water. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Rijg eerst een marshmallow, dan een aardbei en vervolgens een stukje ananas aan de spies.

  2. Herhaal dit en sluit af met nog een marshmallow. Wissel de volgorde af naar eigen voorkeur. Houd de spiezen voorzichtig boven de BBQ tot de marshmallows zacht zijn.

  3. Tip: Je kunt de marshmallows ook met een brûlée brander verwarmen.

  4. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
47 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.