Ga naar de inhoud
Meatball sliders

Meatball sliders

Deze populaire Amerikaanse broodjes uit de oven belegde ik met gehaktballetjes en lekker veel kaas

10 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 6 middelgrote gehaktballen ( basisrecept gehaktballen )
  • 200 ml tomatensaus met kruiden
  • 6 kleine zachte broodjes
  • 100 gr geraspte mozzarella
  • 1 eetlepel gesmolten boter

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Schep de gehaktballen door de tomatensaus. Snijd de broodjes doormidden en leg op iedere onderste helft een gehaktbal. Bestrooi met flink wat kaas maar bewaar een beetje voor de topping. Doe de bovenste helft op de broodjes en besmeer met een beetje boter en bestrooi met wat kaas. Bak de sliders 15 minuten in de oven. Eet smakelijk! Eet er als hoofdgerecht bijvoorbeeld een frisse salade bij.


  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.