Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Populair

Champignonsoep

Makkelijk basisrecept voor vers gemaakte gebonden champignonsoep met gebakken champignons en een snufje tijm

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Pasta carbonara

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht

25 min

4 pers.

Bananen pannenkoeken

Makkelijke en gezonde glutenvrije bananenpannenkoekjes gemaakt van banaan en ei, lekker om mee te ontbijten of als tussendoortje

Ontbijt recept

20 min

12 stuks

Nieuw

Pita tandoori

Dit recept voor pita tandoori is ideaal als je weinig tijd hebt en toch iets lekkers wil maken. Met kip, een kruidige tandoori marinade en verfrissende yoghurtsaus in een knapperig pitabroodje.

Hoofdgerecht

30 min

5 stuks

Taquitos

Deze taquitos zijn zo simpel om te maken en perfect voor een eenvoudige doordeweekse avondmaaltijd, lunch of snack voor onderweg. Met een aantal ingrediënten heb je ze in 25 minuutjes zelf gemaakt. Ingrediënten mengen, wraps vullen en kort bakken en je bent klaar!

Hoofdgerecht

25 min

8 stuks

Quattro formaggi pizza

Ontdek hoe je zelf een heerlijke quattro formaggi pizza maakt met dit recept. Gemaakt met een verrukkelijke mix van mozzarella, gorgonzola, Parmezaanse kaas en taleggio. Probeer het zelf!

Hoofdgerecht

20 min + 20 min oventijd

2 stuks

Appel pannenkoekjes

Probeer ook eens dit eenvoudige recept voor appel pannenkoekjes. Met een aantal basisingrediënten heb je deze leuke pannenkoekjes zo gemaakt. Lekker als ontbijt, lunch of tussendoor.

Ontbijt recept

25 min

14 stuks

Pasta met roomsaus

Geniet van een heerlijke pasta met romige saus, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Deze pasta zit boordevol champignons, kipstukjes en broccoli en is afgemaakt met wat (Parmezaanse) kaas.

Hoofdgerecht

25 min

2 pers.

Vegetarische hachee

Tijdens de koude winterdagen zijn stoofpotjes, soepen en ovenschotels het allerlekkerst. Een van de bekendste, Hollandse hachee, hebben wij helemaal plantaardig / vegan gemaakt vandaag!

Hoofdgerecht

10 min + 30 min kooktijd

4 porties

Uitgelicht recept

Chili con carne

Hoofdgerecht

35 min

4 pers.

Dit recept voor chili con carne met gehakt, bonen en rijst maak je zonder pakjes en zakjes en is super simpel om zelf te maken

Bekijk recept

Hoofdgerechten 20-40 minuten

Lasagne soep

Ontdek een nieuwe draai aan het klassieke lasagnegerecht met deze lasagne soep! Deze heerlijke soep barst van smaak, met paprika's, champignons, heerlijke kruiden en lasagnebladen, alles in een rijke basis van tomatensaus.

Hoofdgerecht

25 min

4 pers.

Couscous met rode bieten en amandel

Proef de heerlijke smaken van deze couscous met rode bieten en amandel. Een kleurrijke en gezonde salade met sinaasappel, feta en gekarameliseerde rode ui. Een perfecte balans tussen aardse, frisse en zoute smaken.

Hoofdgerecht

30 min

4 pers.

Kip met mango

Deze kip met mango zorgt voor wat exotische smaken op tafel. De mango, peultjes en kip worden gemengd met een heerlijke saus van sojasaus, tomatenpuree en ahornsiroop. Serveer met rijst en enjoy!

Hoofdgerecht

30 min

2 pers.

Lunchrecepten 20-40 minuten

Granola gezoet met banaan

Maak snel en gemakkelijk deze heerlijke granola gezoet met banaan. Voeg de ingrediënten samen en bak dit tot het goudbruin en knapperig is. Een smakelijk ontbijt of tussendoortje.

Ontbijt recept

15 min + 20 min oventijd

4 porties

Mexicaanse groentesoep

Van een kom groentesoep knap je altijd op, en deze Mexicaanse variant hierop met TexMex kruiden, bonen en maïs is leuk en lekker om mee af te wisselen. Voor een extra vulling kun je ook rijst of quinoa toevoegen aan de soep.

Voorgerecht

25 min

4 pers.

Groene pannenkoekjes met spinazie

Begin je dag goed met deze groene pannenkoekjes met spinazie. Gezonde en smaakvolle pannenkoeken, gemaakt met Hüttenkäse, verse spinazie en volkorenmeel. Perfect voor een energierijk ontbijt of lunch.

Ontbijt recept

30 min

12 stuks

Bakrecepten 20-40 minuten

Gezonde zoete aardappel muffins

Deze gezonde zoete aardappel muffins met kaneel heb je gemakkelijk binnen 10 minuutjes in de oven staan. De muffins zijn helemaal glutenvrij en lactosevrij en zijn lekker als tussendoortje of bij de lunch.

Tussendoortjes

10 min + 20 min

6 stuks

Speculaas bladerdeeg staf

Deze speculaas bladerdeeg staf maak je met Speculoos en bladerdeeg, twee dingen die ik ontzettend lekker vind! Je hebt deze Speculaas bladerdeeg staven al binnen 15 minuten in de oven staan. Een leuk hapje voor Sinterklaas en ideaal voor een gezellig avondje.

Bakrecept

15 min + 20 min oventijd

8 stuks

Appelflappen

Hét recept voor zelfgemaakte appelflappen uit de oven gemaakt met bladerdeeg en gevuld met een heerlijk appelmengsel inclusief handige stap voor stap foto's.

Bakrecept

15 min + 25 min oventijd

10 stuks