Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

20-40 min

Pizza broodjes

  • Hapjes
  • 15 min + 10 min
  • 8 stuks
  • *

Snelle en kleine variant op de pizza met salami en mozzarella.

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Salade met kiwi en kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke frisse salade met kruidige cajunkip en plakjes kiwi en zachte geitenkaas.

Bananenbrood muffins met cranberry

  • Gebak en taart
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Gezonde(re) muffins met speltmeel en banaan voor een lekker en verantwoord tussendoortje.

Ajam paniki met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Pittige kip op Indonesische wijze met zelfgemaakte makkelijke boemboe en stukjes ananas.

Caesar salade met pittige garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze salade heeft een twist! Normaal bevat caesar salade namelijk kip, maar in dit recept worden er garnalen gebruikt, erg lekker.

Couscous salade met zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 8 personen
  • **

Frisse couscous met munt en geroosterde zoete aardappel

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Broodje gepocheerd ei

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 stuks
  • **

Dit broodje met spinazie, bacon en ei is een smakelijke (paas)lunch

Paassalade met kip en geitenkaas

  • Lunch
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

Ham kaas croissants met ei

  • Ontbijt
  • 25 min + 12 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Deze croissants gevuld met roerei en ham zijn heerlijk bij het (paas)ontbijt

Pompoen rijstsalade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 3 personen
  • *

Lichte maaltijd of lekkere lunch van rijst met geroosterde pompoen en aubergine

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Sla wraps met vega balletjes en satésaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Een lichte maaltijd met een Oosterse twist van zelfgemaakte pindasaus.

Couscous met gegrilde zalm en groenten

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Pannenkoekjes met Hüttenkäse

  • Ontbijt
  • 35 min
  • 12 stuks
  • **

Heerlijke gezonde pannenkoekjes met stukjes appel die lekker fris smaken door de cottage cheese

Portobello met couscous

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 6 stuks
  • **

Vegetarisch gerecht van grote champignons gevuld met couscous, aubergine en geitenkaas.

Ravioli lasagne bolognese

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 2-3 personen
  • **

Lasagne bolognese kennen we allemaal, maar maak ook eens deze variant met laagjes gevulde ravioli met maar 6 ingrediënten.

Kip fajita’s

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Kruidige kipreepjes met knapperige groenten en zachte wraps

Schnitzel caprese met courgetti

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • **

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Mexicaanse huaraches met salsa

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • **

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Koolrabi ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze winterse ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Noedelsoep met tempé

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Aziatische soep met sperziebonen en paddenstoelen en krokante tempe.

1 2 3 ... 29 Volgende Alles weergeven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal