Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Een iets langere bereidingstijd, maar nog steeds binnen een handomdraai klaar.
Een gegrilde portobello met balsamico is ideaal als vegetarische vervanger op een burger, lekker vlezig van structuur en heerlijk van smaak.
Een heerlijke pizza met mooie contrasterende smaken zoals zoetzure citroen, romige ricotta, zoute ansjovis, zoete tomatensaus en natuurlijk gegrilde groene asperges.
Makkelijk recept voor vegetarische gado gado uit de Indonesische keuken met verschillende groenten, gekookt ei, rijst en een heerlijke pindasaus.
Deze gegrilde kropjes sla barsten van de smaak met een dressing van Ras el Hanout, partjes frisse sinaasappel en een bite van amandel.
Een heerlijke combinatie van witte asperges van de grill geserveerd op Italiaanse wijze met Parmezaanse kaas en gedroogde tomaatjes.
Steel de show aan tafel en serveer deze mooie open lasagne met tomatensaus, ricotta en verse spinazie.
Gerookte zalm en asperges zijn een perfecte combinatie. Zeker met deze romige bieslooksaus en gekookte aardappeltjes erbij.
Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Een heerlijk romig soepje met verse lentegroenten zoals groene asperges, lente ui en spinazie. In slechts 25 minuten gemaakt.
Een lekker en gezellig hapje: courgetterolletjes van gegrilde courgette met een vulling van o.a. pesto, mozzarella en tomaatjes.
Een lekkere groene pasta met asperges en erwtjes in een romige pestosaus die lekker fris smaakt door de toegevoegde citroen.
Lekker bij de lunch of paasbrunch: knapperige krans gevuld met een mengsel van eieren en spinazie.
Een simpel maar lekkere gerechtje voor bij de (paas)lunch van gevulde tomaten uit de oven met roerei, en bovendien koolhydraatarm.
Lekker als lunch, tussendoortje of serveer eens bij de borrel: hartige wafels met spinazie en Parmezaanse kaas.
Heerlijke sinaasappelcake met een vulling en topping van romige sinaasappelbotercrème en schijfjes sinaasappel.
Lekker om mee te dippen of bij de soep te serveren: zelfgemaakte broodstengels. Gemaakt en gebakken in 25 minuten.
Smeuïge visburger gemaakt van witvis op een broodje met tomaat, augurk en een snelle dillesaus. Ook ideaal voor op de BBQ.
Heerlijke gevulde tortellini pasta met groenten in een Italiaanse tomatensaus gegratineerd met kaas uit de oven
Het perfecte gerecht dat je met voorraadkast ingrediënten snel op tafel kan zetten en met seizoensingrediënten nóg lekkerder kan maken. Klaar in 25 minuten.
Makkelijke maaltijd met zalm en een Italiaanse twist die je in een paar minuutjes gemaakt hebt en waarbij de oven vervolgens het werk doet.
Upgrade je borrelplank met deze romige ricotta dip uit de oven met citroen en rozemarijn. Heerlijk met wat (zelfgemaakt) focaccia brood of knapperige toastjes.
Gezellig voor bij de borrel om te delen; een plukbrood gevuld met kaas, kruidenboter en ui. En als je er een stukje uittrekt is hij extra cheesy door de mozzarella
Een gerecht dat bij iedereen in de smaak valt; macaroni met tomatensaus, courgette, paprika en (vega)gehakt. Gemaakt zonder pakjes en zakjes.