
Pinchos met geitenkaas
Pinchos zijn Spaanse hapjes op brood, en deze variant met geitenkaas is een lekkere variant. Met dit recept tover je makkelijk en snel dit gezellige tapashapje met tomaat, geitenkaas en rauwe ham op tafel!
10 M
Ingrediƫnten: Pinchos met geitenkaas
Voor stuks
-
8 sneetjes stokbrood
-
125 gr verse geitenkaas ( in rondjes )
-
8 plakjes rauwe ham
-
8 snoeptomaatjes
-
1 Handje sla
-
4 eetlepels pesto
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Pinchos met geitenkaas
-
Vouw de plakjes rauwe ham in de lengte dubbel en wikkel ze om de rondjes geitenkaas.
-
Leg er een tomaat bovenop en steek vast met een prikker.
-
Besmeer de broodjes met een beetje pesto en verdeel de sla erover en prik de prikker met geitenkaas en tomaat er op.
-
Bekijk hier nog meer pinchos recepten
Heeft het gesmaakt?
24 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 150
- vet 8 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 12 gr
- w.v. suikers 2 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 7 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker