Bruschetta met mango salsa

Deze verrassende bruschetta met mango, tomaat en limoen is zo onwijs lekker, fris en prachtig van kleur. Ideaal als fris borrelhapje voor de zomer!

Hapjes en snacks 15 min bereidingstijd + 10 min baktijd

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood in sneetjes. Besmeer ze aan beide kanten met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout.

  2. Zet een grillpan op het vuur en rooster de sneetjes licht krokant, ongeveer 2-3 minuten per kant.

  3. Maak een teentje knoflook schoon en wrijf de sneetjes brood in met de verse knoflook. Laat daarna afkoelen zodat ze knapperig worden.

  4. Maak in de tussentijd de salsa. Snijd de mango en tomaten in kleine blokjes. Snijd de rode ui en peper heel fijn en hak de koriander fijn.

  5. Mix de mango, tomaat, rode ui, peper en koriander in een mengkom. Voeg het limoensap en olijfolie toe en mix alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

  6. Beleg de broodjes met de mango salsa en serveer meteen.

Heeft het gesmaakt?
7 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.