Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gepaneerde vis met roerbakgroenten

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Ingrediënten
  • 600 gr friet
  • 2 stukken witvis
  • 1 bordje paneermeel
  • 1 bordje bloem
  • 1 ei
  • 1 paprika
  • 1 courgette
Ravigotesaus:
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • ½ eetlepel citroensap
  • ½ eetlepel fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte augurk
  • peper en zout

Bereiding
Meng de ingrediënten voor de ravigotesaus door elkaar in een kommetje. Snijd de paprika en courgette in blokjes en bak in een pan met een beetje olie en peper en zout ca 8 minuten.

Bak de friet in de oven of in de frituurpan. Snijd de vis in tweeën of drieën en bestrooi met peper en zout. Haal de vis eerst door een bordje bloem, dan ei en vervolgens paneermeel.

Bak ook de vis in een pan mooi bruin en krokant. Serveer de vis met de frieten, groenten en ravigotesaus.

gepaneerde vis met frieten www.leukerecepten.nl

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×