Gepaneerde vis met roerbakgroenten

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Hoofdgerecht 55 min

ingrediënten

voor 2 personen

Ravigotesaus:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de ravigotesaus door elkaar in een kommetje. Snijd de paprika en courgette in blokjes en bak in een pan met een beetje olie en peper en zout ca 8 minuten.

  2. Bak de friet in de oven of in de frituurpan. Snijd de vis in tweeën of drieën en bestrooi met peper en zout. Haal de vis eerst door een bordje bloem, dan ei en vervolgens paneermeel.

  3. Bak ook de vis in een pan mooi bruin en krokant. Serveer de vis met de frieten, groenten en ravigotesaus.

Heeft het gesmaakt?
47 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!