Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gepaneerde vis met roerbakgroenten

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Ingrediënten
  • 600 gr friet
  • 2 stukken witvis
  • 1 bordje paneermeel
  • 1 bordje bloem
  • 1 ei
  • 1 paprika
  • 1 courgette
Ravigotesaus:
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • ½ eetlepel citroensap
  • ½ eetlepel fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte augurk
  • peper en zout

Bereiding
Meng de ingrediënten voor de ravigotesaus door elkaar in een kommetje. Snijd de paprika en courgette in blokjes en bak in een pan met een beetje olie en peper en zout ca 8 minuten.

Bak de friet in de oven of in de frituurpan. Snijd de vis in tweeën of drieën en bestrooi met peper en zout. Haal de vis eerst door een bordje bloem, dan ei en vervolgens paneermeel.

Bak ook de vis in een pan mooi bruin en krokant. Serveer de vis met de frieten, groenten en ravigotesaus.

gepaneerde vis met frieten www.leukerecepten.nl

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×