
Gepaneerde vis met roerbakgroenten
Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd
55 M
Ingrediƫnten: Gepaneerde vis
Voor personen
-
600 gr friet
-
2 stukken witvis
-
1 Bordje paneermeel
-
1 bordje bloem
-
1 ei
-
1 paprika
-
1 courgette
Ravigotesaus:
-
3 eetlepels mayonaise
-
1 theelepel mosterd
-
0.5 eetlepel citroensap
-
0.5 eetlepel fijngehakte bieslook
-
2 eetlepels fijngehakte augurk
-
peper en zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Gepaneerde vis
-
Meng de ingrediƫnten voor de ravigotesaus door elkaar in een kommetje. Snijd de paprika en courgette in blokjes en bak in een pan met een beetje olie en peper en zout ca 8 minuten.
-
Bak de friet in de oven of in de frituurpan. Snijd de vis in tweeƫn of drieƫn en bestrooi met peper en zout. Haal de vis eerst door een bordje bloem, dan ei en vervolgens paneermeel.
-
Bak ook de vis in een pan mooi bruin en krokant. Serveer de vis met de frieten, groenten en ravigotesaus.
Heeft het gesmaakt?
48 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 1020
- vet 55 gr
- verzadigd vet 8.5 gr
- koolhydraten 90 gr
- w.v. suikers 6 gr
- vezels 8 gr
- eiwit 35 gr
- zout 2.5 gr
Ook lekker