Gepaneerde vis met roerbakgroenten
Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd
55 M
Ingrediënten
Voor personen
-
600 gr friet
-
2 stukken witvis
-
1 Bordje paneermeel
-
1 bordje bloem
-
1 ei
-
1 paprika
-
1 courgette
Ravigotesaus:
-
3 eetlepels mayonaise
-
1 theelepel mosterd
-
0.5 eetlepel citroensap
-
0.5 eetlepel fijngehakte bieslook
-
2 eetlepels fijngehakte augurk
-
peper en zout
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de ingrediënten voor de ravigotesaus door elkaar in een kommetje. Snijd de paprika en courgette in blokjes en bak in een pan met een beetje olie en peper en zout ca 8 minuten.
-
Bak de friet in de oven of in de frituurpan. Snijd de vis in tweeën of drieën en bestrooi met peper en zout. Haal de vis eerst door een bordje bloem, dan ei en vervolgens paneermeel.
-
Bak ook de vis in een pan mooi bruin en krokant. Serveer de vis met de frieten, groenten en ravigotesaus.
Heeft het gesmaakt?
48 stemmen
Ook lekker