Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vis - zeevruchten

Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Voorgerechten en hoofdgerechten met vis zoals zalm met pesto, garnalencocktail, kabeljauw in filodeeg en nog veel meer.

Quinoa met pittige garnalen en perzik

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze gezonde quinoa met garnalen, sperziebonen en paprika vormt een lekkere en gezonde maaltijd voor elke dag.

Omelet wrap met zalm en roomkaas

  • Lunch
  • 20 min
  • 2 stuks
  • *

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Romige courgiatelle met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Gezonde avondmaaltijd van courgetteslierten met een romige saus van avocado en roomkaas

Romige pasta met zalm en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Romige pasta met stukjes zalm en spinazie, ideaal om je vriezer mee leeg te maken

Mini spinazie pannenkoekjes

  • Lunch
  • 10 min + 20 min
  • 15 stuks
  • **

Met deze pannenkoekjes eet je een portie groene groenten zonder dat je het door hebt. Serveer dit met gerookte zalm en romige Hüttenkäse.

Poké bowl

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 bowls
  • **

Poke bowl lijkt op een sushi bowl maar dan zonder nori en bevat meestal rauwe tonijn, net als in dit recept

Sandwich met gerookte zalm met komkommer

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Op zoek naar variatie voor de lunch? Probeer dan eens deze frisse broodjes met gerookte zalm, komkommer en ei.

Gevulde zalm met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Zalm met een romige vulling van spinazie, een feestelijk gerecht voor de Kerst

Spinaziesoep en croute

  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Romige spinaziesoep met zalm met een knapperig dakje van bladerdeeg

Paddenstoelenrisotto van parelgort met makreel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Risotto met een twist door het gebruik van parelgort, in perfecte combinatie met paddenstoelen variatie en gerookte makreel.

Temaki

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 6 stuks
  • **

Temaki is een sushi handrol in de vorm van een hoorntje, gevuld met sushirijst en andere lekker ingredienten

Visgratin met paprika

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vis uit de oven met een heerlijke romige topping van paprika en kaas

Bietenwrap met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 5 stuks
  • *

Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.

Bloemkoolstamppot met krokante vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Heerlijke combi van smeuige stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus

Pizza garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Probeer eens iets anders dan een plakje salami of ham en maak deze pizza met garnalen en tomaat!

Oosterse courgetrolletjes

  • Hapjes
  • 30 min
  • 10 stuks
  • **

Zalm en avocado is altijd een goeie combi, vooral in deze gegrilde courgette rolletjes

Risotto met spinazie en garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Smeuïge risotto rijst met spinazie en licht pittige gebakken garnalen

Noedels met pittige garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse noedels met paprika zijn heerlijk in combinatie met de pittige garnalen

Caesar salade met gebakken zalm

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

De basis van een caesar salade aangevuld met avocado en zalm tot een heerlijke maaltijd

Sperziebonen curry met vis

  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.

Oosterse salade met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-4 personen
  • *

Deze oosterse salade met taugé, mango en garnalen is heerlijk als lunch of licht hoofdgerecht

Geroosterde paprikasoep met garnalen

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 glaasjes
  • **

Start je tapas avondje met deze glaasjes met een makkelijke paprikasoep en garnalen spiesjes

Citroen courgetti met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Frisse koolhydraatarme spaghetti van courgette in een romige saus met zalm uit de oven

Krabkoekjes (surimi)

  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 8 stuks
  • **

Heerlijke kruidige en krokante koekjes gemaakt van o.a. surimi, serveer met de frisse limoen dip

1 2 3 ... 9 Volgende Alles weergeven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges
Salade met witlof en ei
Sandwich met gerookte zalm met komkommer
Smoothie bowl met banaan en aardbei
Caprese salade met perzik