Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vis - zeevruchten

Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Voorgerechten en hoofdgerechten met vis zoals zalm met pesto, garnalencocktail, kabeljauw in filodeeg en nog veel meer.

Zalm fajita

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Mexicaanse zalm met gegrilde groenten geserveerd in een pannetje met wraps en lekkere toppings

Nasi met pittige garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + afkoelen
  • 4 personen
  • **

Deze kruidige gebakken rijst smaakt heerlijk met in sambal gebakken garnalen

Parelcouscous met broccoli en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Deze lichte maaltijd van parelcouscous met broccoli en gedroogde tomaatjes is heerlijk in combinatie met een stukje zalm

Salade met gerookte zalm en aardappeltjes

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Deze frisse salade met honing-mosterddressing is licht en makkelijk, ideaal als doordeweekse avondmaaltijd

Bladerdeegvlinders met zalm

  • Hapjes
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 28 stuks
  • **

Een super leuk en lekker bladerdeeghapje gemaakt met maar 4 ingrediënten

Coquilles met zoete aardappelpuree

  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit voorgerecht voor Kerst is een heerlijke combi van smeuïge puree met een frisse sint jacobsschelp

Zalm in filodeeg

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min
  • 5 stuks
  • **

Dat zalm en spinazie perfect combineren is geen geheim, en al helemaal in dit knapperige pakketje van filodeeg. Ook leuk om te serveren met kerst of een etentje.

Zoet zure garnalen in omelet wrap

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Een omeletwrap gevuld met garnalen met een zelfgemaakte zoet zure saus

Cannelloni met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Thaise noedelsoep met visballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • **

Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.

Komkommer noedels met garnalen salade

  • Salades
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Een frisse salade met zure komkommer, zoete mango en pittige garnalen. Een perfecte combi!

Frisse wraps met pulled salmon

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze gezonde wraps met zalm, wortel en komkommer zijn lekker snel klaar, ideaal voor een doordeweekse avond

Frisse komkommersoep met avocado

  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze frisse koude komkommersoep wordt lekker romig van smaak door de avocado, heerlijk tijdens zomerse temperaturen.

Gepaneerde vis met roerbakgroenten

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 personen
  • **

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Prikkers met meloen en garnaal

  • Hapjes
  • 15 min
  • 10 stuks
  • *

Dit makkelijk tapas hapje combineert de zoete smaak van meloen met garnaal en basilicum

Risotto met mango en rode peper

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze tropische risotto met een spicy bite is heerlijk met een gebakken visje of salade.

Caponata met vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Dit heerlijke lichte stoofpotje uit Sicilië gemaakt van aubergine smaakt heerlijk bij een stukje gebakken kabeljauw.

Komkommerrolletjes met zalm

  • Hapjes
  • 20 min
  • 10 stuks
  • *

Deze frisse hapjes met komkommer, zalm en Hüttenkäse zijn een ideale traktatie voor je bezoek.

Oosterse zalmspies

  • Bijgerecht
  • 10 min + 15 min
  • 5 stuks
  • *

Een heerlijke zalmspies voor op de BBQ met een frisse oosterse marinade en een topping van koriander.

Bruschetta’s van de Big Green Egg

  • Voorgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 10 stuks
  • *

Heerlijke gemarineerde garnalen met chilipeper van de BBQ met een romige guacamole op een broodje

Soesjes met zalmmousse

  • Hapjes
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 25 stuks
  • **

Hoe leuk en mooi zijn deze hartige soesjes met een romige vulling van zalm op een feestje!

Verse springrolls met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 12 stuks
  • **

Springrolls, ook wel summerrolls genoemd, zijn ongefrituurde loempia’s van rijstvellen gevuld met verse ingrediënten zoals bijvoorbeeld garnalen.

Komkommerschuitjes met krabsalade

  • Hapjes
  • 20 min
  • 12 stuks
  • **

Vrolijke komkommerschuitjes met zelfgemaakte krabsalade met radijs.

Noedel bowl met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Een kleurrijke en lichte maaltijd van noedels met zalm en groenten gecombineerd in een bowl

Zalmrisotto met mangosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zomerse risotto met gegrilde zalm en een frisse salsa van mango en avocado

1 2 3 ... 11 Volgende Alles weergeven

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas
Cannelloni met spinazie en zalm