Ga naar de inhoud
Varkenshaas uit de Airfryer

Varkenshaas uit de Airfryer

Deze varkenshaas uit de Airfryer is super mals van binnen en lekker krokant van buiten!

15 M + 14 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediƫnten

Voor personen

  • 1 stuk varkenshaas a 350 gr
  • 0.5 ei
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 teen knoflook
  • 1 sjalotje
  • 3 eetlepels kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • paar takjes verse peterselie
  • peper en zout

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Hak het sjalotje, peterselie en knoflook heel fijn in een keukenmachine of met de hand. Voeg de olie, kaas, paneermeel en een snufje peper en zout toe. Roer het halve ei er door. Snijd de varkenshaas in tweeƫn en vouw het dunne gedeelte eventueel dubbel.


  2. Schep wat van het mengsel op de varkenshaas en druk goed aan. Verwarm de Airfryer op 180 graden. Bak de varkenshaas in ca 14 minuten gaar en mooi krokant (dit is ook afhankelijk van de dikte). Lekker met wat aardappeltjes en groenten.