Vegetarische enchiladas

Wraps gevuld met champignons en zwarte bonen uit de oven, een lekkere en vegetarische maaltijd

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Hak de champignons in stukjes. Verhit een beetje olie in een pan en bak de champignons hierin aan. Snijd de paprika in kleine blokjes en voeg toe aan de champignons. Laat het blik met bonen uitlekken en voeg toe aan de champignons en paprika. Breng dit groenten mengsel op smaak met peper, zout, komijn, paprikapoeder en cayennepeper. Hak de ui en knoflook fijn en fruit aan. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even zachtjes pruttelen.

 Schep wat van het champignon-mengsel in een wrap en vouw dicht. Leg in een ovenschaal en steek eventueel tijdelijk vast met een prikkertje. Herhaal dit met alle wraps en vulling. Schep de tomatensaus er op. Bestrooi met kaas en zet 15 min in de oven. Snijd de avocado in blokjes en verdeel over de enchillada’s samen met wat fijngehakte peterselie of koriander. Serveer met de zure room.

233 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!