Caesarsalade wraps

Heerlijke caesarsalade wraps met ei, gepaneerde kip en avocado. Afgemaakt met zelfgemaakte dressing en geraspte parmezaanse kaas. Een smakelijk hoofdgerecht maar ook lekker als lunch of om mee te nemen. Enjoy!

Hoofdgerecht 45 min

ingrediënten

voor 4 personen

Dressing:

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop 2 eieren los op een bord. Kook de andere 3 gaar in een pan in circa 8 minuten.

  2. Snijd de kip in langwerpige stukken. Kruid ze met een snuf peper en zout. Haal ze eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en als laatste door het paneermeel. Verhit een beetje boter of margarine in een koekenpan en bak de kipstukjes krokant en goudbruin in circa 10 minuten.

  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en pers de knoflook erbij. Snijd de avocado’s in plakjes. Pel de gekookte eieren en snijd ook in partjes.

  4. Leg op een wrap wat sla, stukken kip, plakjes avocado en ei. Schep een beetje dressing erop en bestrooi met Parmezaanse kaas. Vouw de wraps dicht en steek vast met een prikkertje.

  5. Tips:

  6. Je kunt de wraps serveren als ze gevuld zijn, maar alle ingrediënten los op tafel zetten en iedereen zijn of haar eigen wrap laten maken kan ook.

  7. Voor een vegetarische variant kun je stukjes vegetarische kip gebruiken zonder te paneren en extra croutons toevoegen aan de wrapvulling. Of gebruik reepjes tofu.

Heeft het gesmaakt?
10 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!