Rode uien met tijm uit de oven

Uien met tijm en knoflook uit de oven, leuk als tapas of als bijgerecht

Bijgerecht 10 min + 40 min oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de uien en snijd de onderkant en de bovenkant af. Snijd de uien van boven kruislings in. Snijd de knoflook in dunne plakjes en steek ze in de inkepingen. Steek ook de tijm in de inkepingen. Besmeer de uien met de boter en strooi er wat peper en zout op. Zet de schaal met uien ongeveer 40 min in de oven.

Heeft het gesmaakt?
10 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!