Sinaasappel

Het gebruik van sinaasappels in gerechten geeft vaak een Midden-Oosterse smaak aan gerechten. De citrusvrucht is gezond en geeft je gerecht een frisse, zoete smaak.

Paastulband met abrikozen
  • Bakrecept
  • 40 MIN + 60 OVENTIJD
  • 8 TOT 10 PERSONEN
  • **

Paasrecept: heerlijke frisse tulband cake met sinaasappel, abrikozen en amandelen

Wintersalade met rode kool
  • Voorgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Gezonde en smaakvolle winterse salade met rucola, rode kool, sinaasappel en pecannoten

Citrus dessert
  • Nagerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Fris en gezond recept met sinaasappels, grapefruit, limoen met kaneel en pistache

BBQ sinaasappel brownie
  • Nagerecht
  • 45 MIN + 45 MIN OP DE BBQ
  • 4 STUKS
  • **

Heerlijke smaaksensatie; sinaasappels van de barbecue gevuld met brownie 

Spaghetti met muntpesto en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Frisse pasta met zelfgemaakte muntpesto met pistache en knoflookgarnalen

Vers fruit in sinaasappelbakje
  • Tussendoortjes
  • 15 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • *

Leuk en gezond hapje of toetje van vers fruit met munt in een bakje van sinaasappelschil

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende