Vers fruit in sinaasappelbakje

Leuk en gezond hapje of toetje van vers fruit met munt in een bakje van sinaasappelschil.

Tussendoortjes 15 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de sinaasappels dwars door midden. Snijd het vruchtvlees er uit. Was de rest van het verse fruit en snijd in blokjes. Roer het water met suiker totdat de suiker is opgelost.

  2. Schep het verse fruit (inclusief het vruchtvlees van de sinaasappel) door elkaar in een grote kom. Voeg het suikerwater en de verse munt toe en roer goed door elkaar. Verdeel dan alles over de halve sinaasappelparten.

Heeft het gesmaakt?
166 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!