Trifle met lemon curd

Snel en makkelijk toetje van vanilleroom met koekjes en lemon curd.

Nagerecht 20 min

ingrediënten

voor 6 porties

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de slagroom lobbig en meng met de Griekse yoghurt en een eetlepel suiker. Snijd het vanillestokje doormidden en schraap het merg er uit. Mix dit ook door het roommengsel. Kruimel de koekjes en verdeel over de bodem van 6 glaasjes. Schep de vanilleroom er op.

  2. Doe als laatste ca. 2 eetlepels van de lemoncurd er op. Hak de pistachenootjes grof en verdeel over de lemon curd trifle. Bewaar de toetjes zolang in de koelkast. Dit kan een dag van te voren maar houd er wel rekening mee dat de koekjes wat zacht kunnen worden.

Heeft het gesmaakt?
401 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.