Prikkers met mini hamburger

Leuke prikkers met kleine mini hamburgers, een ideaal borrelhapje om uit te delen tijdens een feestje. En makkelijk zelf gemaakt!

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 16 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Druk kleine rondjes uit brood en toast deze in een pan zonder olie of boter krokant. Meng het gehakt, knoflook, ei, mosterd, paneermeel en peper en zout door elkaar. Vorm er kleine burgertjes van (ongeveer zo groot als de broodrondjes).

  2. Verhit een beetje olie of boter in de pan en bak de burgertjes in 5 tot 7 minuten mooi bruin en gaar van binnen.

  3. Rijg een broodrondje, beetje sla, burgertje, plakje kaas, broodrondje en een halve cherrytomaat aan een prikker. Herhaal dit ook met de rest van de ingrediënten. Prik de prikkers in een halve meloen of serveer ze in een glaasje.

Heeft het gesmaakt?
58 stemmen Bedankt voor je stem!

Receptvideo

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!