Top 10 recepten van deze maand

#1 Lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.

#2 Asperges op klassieke wijze met ham en ei
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Asperges op traditionele wijze met ei, ham, aardappeltjes en botersaus inclusief tips om asperges te koken

#3 Courgettesoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere zelfgemaakte courgettesoep met een vleugje munt en room, klaar in 20 minuten

#4 Wraps met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Lekkere tortilla wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en paprika. Makkelijk en snel klaar.

#5 Appeltaart
  • Bakrecept
  • 1 uur 30 min + 1 uur 20 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Met dit recept bak je een klassieke appeltaart met een krokante korst en een stevige en licht zoete vulling van appel, en je snijd er perfecte stukken van. Inclusief een handige video.

#6 Gevulde paprika’s met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Makkelijke maaltijd van gevulde paprika's uit de oven met een kruidig gehaktmengsel gegratineerd met kaas

#7 Pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas

#8 Chocolate chip cookies
  • Bakrecept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 24 stuks
  • *

Heerlijke chocolade koekjes die knapperig zijn van buiten en lekker zacht van binnen

#9 Verse tomatensoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit snelle basisrecept voor verse tomatensoep staat binnen 20 minuten op tafel en lukt gegarandeerd.

#10 Tiramisu
  • Nagerecht
  • 35 min + 12 uur opstijven
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor klassieke tiramisu! Makkelijk en snel te maken en een ideaal dessert om van tevoren te bereiden.