Wraps met kip

Lekkere tortilla wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en paprika. Makkelijk en snel klaar.

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 4 personen

Lekker voor er bij

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Hak de ui fijn en bak deze samen met het de kip ongeveer 5 min. in een pan.

  2. Snijd ook de paprika in kleine blokjes en bak nog 5 min mee.

  3. Voeg 2 à 3 eetlepels van de Mexicaanse kruidenmix toe aan het kipmengsel samen met 3 eetlepels water.

  4. Laat de maïs uitlekken en warm nog even mee in de pan.

  5. Verwarm de wraps kort in een pan of in de oven.

  6. Schep wat van de vulling op de tortilla’s, bestrooi met wat in ringetjes gehakte lente ui, rol op en steek vast met prikkers.

  7. Serveer de wraps met kip met wat geraspte kaas, zure room en/of tacosaus. Lekker met rijst of een salade.

  8. Tip: voor een vegetarische variant vervang je de kip door stukjes vegetarische kip of kidneybonen.

Heeft het gesmaakt?
573 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!