Wraps met kip

Lekkere tortilla wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en paprika, snel en makkelijk klaar!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Hak de ui fijn en bak deze samen met het de kip ongeveer 5 min in een pan. Snijd ook de paprika in kleine blokjes en bak nog 5 min mee. Voeg de Mexicaanse kruidenmix toe aan het kipmengsel samen met 3 eetlepels water.

 Laat de mais uitlekken en warm nog even mee in de pan. Verwarm de wraps kort in een pan of in de oven. Schep wat van de vulling op de tortilla’s, bestrooi met wat in ringetjes gehakte lentui, rol op en steek vast met prikkers. Serveer de wraps met kip met wat geraspte kaas, zure room en/of tacosaus. Lekker met rijst of salade.

 Tip: voor een vegetarische variant vervang je de kip door stukjes vegetarische kip of kidneybonen.

345 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!