
Lactosevrije pannenkoeken zonder melk
Zin in pancakes, maar dan zonder melk en lactosevrij? Bak dan eens deze heerlijke pannenkoeken gemaakt met plantaardige melk en crunchy pecannoten als topping
20 M
Ingrediƫnten: Lactosevrije pannenkoeken
Voor personen
-
100 ml (amandel)melk
-
1 ei
-
1 banaan
-
1 theelepel kaneel
-
1 eetlepel maple syrup
-
2 theelepels bakpoeder
-
1 snuf zout
-
100 gr havermout
-
1 handje pecannoten
-
1 eetlepel kokosolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Lactosevrije pannenkoeken
-
Prak de banaan en meng samen met het ei, de maple syrup en amandelmelk.
-
Doe de havermout in de blender tot je havermeel hebt.
-
Dit voeg je samen met de kaneel, snuf zout en bakpoeder toe aan het mengsel.
-
Vervolgens verhit je een beetje kokosolie in de pan en bak je hierin de pannenkoekjes goudbruin aan beide kanten.
-
Top af met de pecannoten en eventueel extra maple syrup.
Heeft het gesmaakt?
12 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 405
- vet 17 gr
- verzadigd vet 4.5 gr
- koolhydraten 52 gr
- w.v. suikers 15 gr
- vezels 7 gr
- eiwit 10 gr
- zout 0.45 gr
Ook lekker