Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mini brioche broodpudding

Deze mini broodpuddinkjes met kersen en kokos zijn heerlijk bij het kerstontbijt of kerstbrunch.

Ingrediënten
  • 6 sneetjes brioche brood of ander zoet brood/ kerststol
  • 1 pot kersen a 350 gr
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • Boter om in te vetten
Materialen
  • 6 Ovenschaaltjes

Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaaltjes in met een beetje boter. Klop de eieren los met de kokosmelk en suiker. Snijd de sneetjes brood in blokjes. Doe de blokjes brood samen met de kersen in de vormpjes. Giet het eiermengsel er over en bestrooi met kokos. Bak de broodpudding 20 minuten in de oven. Serveer ze warm.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Beoordeling (3 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x saladerecepten
  • Hoofdgerecht
Caesar salade met pittige garnalen
  • Bijgerecht
Panzanella salade met komkommer
  • Hoofdgerecht
Salade kip pindadressing

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal