Mini brioche broodpudding
Deze mini broodpuddinkjes met kersen en kokos zijn heerlijk bij het kerstontbijt of kerstbrunch.
15 M + 20 M oventijd
Ingrediënten
Voor stuk
-
6 sneetjes brioche brood of ander zoet brood/ kerststol
-
1 pot kersen à 350 gr
-
250 ml kokosmelk
-
2 eieren
-
1 eetlepel suiker
-
2 eetlepels geraspte kokos
-
boter + om in te vetten
Materialen
-
6 ovenschaaltjes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180° graden.
-
Vet de ovenschaaltjes in met een beetje boter.
-
Klop de eieren los met de kokosmelk en suiker.
-
Snijd de sneetjes brood in blokjes.
-
Doe de blokjes brood samen met de kersen in de vormpjes. Giet het eiermengsel er over en bestrooi met kokos.
-
Bak de broodpudding 20 minuten in de oven. Serveer ze warm.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
6 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Kerstrecepten 2024