Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mini brioche broodpudding

Deze mini broodpuddinkjes met kersen en kokos zijn heerlijk bij het kerstontbijt of kerstbrunch.

Ingrediënten
  • 6 sneetjes brioche brood of ander zoet brood/ kerststol
  • 1 pot kersen a 350 gr
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • Boter om in te vetten
Materialen
  • 6 Ovenschaaltjes

Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaaltjes in met een beetje boter. Klop de eieren los met de kokosmelk en suiker. Snijd de sneetjes brood in blokjes. Doe de blokjes brood samen met de kersen in de vormpjes. Giet het eiermengsel er over en bestrooi met kokos. Bak de broodpudding 20 minuten in de oven. Serveer ze warm.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Beoordeling (3 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst