Pitabroodjes met broccoli

Deze vegetarische pita’s met tzatziki en groenten zijn een lekkere en gezonde lunch of lichte avondmaaltijd

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de airfryer voor op 180 graden. Laat de kikkererwten uitlekken en meng met wat olijfolie, paprikapoeder en een snuf zeezout. Laat dit ca. 4 minuten bakken in de airfryer. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en besprenkel ook met wat olijfolie, paprikapoeder en een snuf zeezout. Voeg dit na 4 minuten ook toe in de airfryer en bak het geheel nog 5 minuten.

 Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster. Besmeer de pitabroodjes met tzatziki en verdeel de broccoliroosjes en kikkererwten erover. Hak de peterselie. Brokkel er wat feta overheen en maak af met de peterselie.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.