Griekse pitabroodjes met tzatziki

Lekkere Griekse pitabroodjes met gyros, zelfgemaakte tzatziki, feta en rode ui. Perfect voor een smakelijke en makkelijke maaltijd die je binnen 15 minuten maakt!

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 5 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bak de pitabroodjes af. Je kunt ook zelf pitabroodjes maken.

  2. Snijd de tomaten in stukjes. Bak de gyros in een pan met een klein beetje olie.

  3. Vul de pitabroodjes met wat sla en tomaat. Schep hier wat gyros bij en maak de broodjes af met rode ui, stukjes feta en tzatziki saus.

  4. Tip: je kunt ook kant en klare tzatziki gebruiken voor een hele snelle variant op dit Griekse pitabroodje. Maar zelfgemaakt is het lekkerste.

Heeft het gesmaakt?
19 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!