Ga naar de inhoud
Noedels met zalm teriyaki en broccoli

Noedels met zalm teriyaki en broccoli

Aziatisch recept voor een heerlijke roerbak met noedels, broccoli en zalm in een heerlijke teriyakisaus

50 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor personen

  • 400 gr broccoli
  • 250 gr (wok) noedels
  • 75 gr cashewnoten
  • 2 bosuien
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 1 rode peper

Woksaus:

  • 3 eetlepels sesamolie
  • 2 eetlepels sojasaus

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de zalm teriyaki volgens het recept. Blancheer de broccoliroosjes een paar minuten in een pan met water. Kook ook de noedels gaar volgens de verpakking. Doe de noedels en de broccoli in een wokpan en voeg de sesamolie en sojasaus toe. Hak de rode peper in kleine stukjes en voeg toe, bewaar eventueel een paar ringetjes rode peper voor de garnering.


  2. Hak de bosuien in ringetjes en voeg toe en bak alles een paar minuten. Voeg op het laatst de cashewnoten toe. Serveer de noedels met groenten met de zalm teriyaki en garneer het gerecht met wat sesam en rode peper.