Noedels met zalm teriyaki en broccoli

Aziatisch recept voor een heerlijke roerbak met noedels, broccoli en zalm in een heerlijke teriyakisaus

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Woksaus:

Bereiding

 Bereid de zalm teriyaki volgens het recept. Blancheer de broccoliroosjes een paar minuten in een pan met water. Kook ook de noedels gaar volgens de verpakking. Doe de noedels en de broccoli in een wokpan en voeg de sesamolie en sojasaus toe. Hak de rode peper in kleine stukjes en voeg toe, bewaar eventueel een paar ringetjes rode peper voor de garnering.

 Hak de bosuien in ringetjes en voeg toe en bak alles een paar minuten. Voeg op het laatst de cashewnoten toe. Serveer de noedels met groenten met de zalm teriyaki en garneer het gerecht met wat sesam en rode peper.

177 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.