Vegetarische tortillataart

Kleurrijke goed gevulde tortillataart met lekker veel groente en zelfgemaakte guacamole.

Hoofdgerecht 40 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Guacamole:

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden. Maak als eerste de guacamole. Schil de avocado’s en prak deze fijn. Hak het uitje en de knoflook fijn en schep deze door de avocado. Knijp de limoen uit boven het kommetje en schep nogmaals goed door.

  2. Vet een ovenschaal in met een beetje boter of olie. Leg een tortillawrap op de bodem en besmeer deze met 1/4 deel van de guacamole. Verdeel wat van de stukjes tomaat en de grof gehakte koriander erover.

  3. Dek af met een tortilla wrap en besmeer deze met wat tacosaus en verdeel wat crème fraîche, bonen en maïs erover.

  4. Herhaal dit nog 3 x en bestrooi de bovenzijde met de geraspte kaas. Zet de tortillataart ongeveer 20 min. in de oven.

  5. Bekijk hier het filmpje van het recept. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe filmpjes van LeukeRecepten abonneer je dan op mijn Youtube kanaal.

Heeft het gesmaakt?
77 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!