Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vlees

Bekijk hier verschillende vlees recepten om te koken, bakken, braden of stoven zoals varkensrolletjes, runderstoof, gehaktballen, biefstuk, spaghetti bolognese, varkenshaas of jachtschotel.

Taco bowl

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een Mexicaans feestje in een kom met o.a. rijst, gekruid gehakt en tomaten.

Burger met watermeloensalsa

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Verfrissende burger met kleine stukjes watermeloen en avocadopuree, lekker uit de pan of van de BBQ

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Gegratineerde wraps met steak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 8 oventijd
  • 2 personen
  • **

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Naanpizza met Garam Masala gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood wordt in India gebruikt als bijgerecht, maar je kunt er ook een heerlijke pizza van maken. In dit recept wordt het Indiase kruidenmengsel garam masala gebruikt om het gehakt om smaak te brengen.

Pasta Carbonara met Chorizo

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Meloen ham prikkers

  • Hapjes
  • 20 min
  • 24 stuks
  • *

Heel simpel maar heel erg lekker hapje voor bij ieder feestje!

Pizza shoarma met puntpaprika

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Rendang met gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een snelle variant op de Indonesische rendang met gehaktballetjes en gewokte groenten.

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

  • Hapjes
  • 10 min + 15 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze salade met gnocchi en asperges vormt een perfecte start van de lente.

Gepaneerde schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Paprika met ei uit de oven

  • Lunch
  • 20 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Lekkere lunch met veel groenten die er ook nog leuk uit ziet

Avocado ei met spek

  • Lunch
  • 20 min
  • 1 persoon
  • **

Met dit zachtgekookt eitje in een avocado omwikkeld met spek kun je indruk maken tijdens het paasontbijt.

Salade met witlof en ei

  • Lunch
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een frisse salade met witlof, spek en ei die perfect is bij de paasbrunch of als bijgerecht

Taco hapjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Zoete aardappel met sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Spinaziesalade met mango en serranoham

  • Lunch
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Met deze lichte en frisse salade van spinazie zet je een makkelijke en snelle lunch op tafel.

Pizza met groene asperges en parmaham

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Met deze heerlijke pizza met asperges wordt het spontaan lente

Karbonade uit de oven met cherrytomaten

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Ideaal gerecht van aardappels, vlees en groente uit de oven om op tafel te zetten als er gasten mee-eten.

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Hartige courgette roosjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Super leuk voor een high tea of borrel: hartig deeg in de vorm van een roosje met parmaham, courgette en kaas.

Witlof in bladerdeeg

  • Bijgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Witlof met ham en kaas uit de oven in een krokant jasje van bladerdeeg

Stamppot bitterballen

  • Hapjes
  • 45 min
  • 15 stuks
  • **

Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.

1 2 3 ... 19 Volgende Alles weergeven

BBQ recepten

Maak met de recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

Mexicaanse kip spiesjes met avocadodip
Burger met watermeloensalsa
Yakitori
Spicy pizza diavola
Oosterse biefstuk spies met mango