Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vlees

Bekijk hier verschillende vlees recepten om te koken, bakken, braden of stoven zoals varkensrolletjes, runderstoof, gehaktballen, biefstuk, spaghetti bolognese, varkenshaas of jachtschotel.

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

  • Hapjes
  • 10 min + 15 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze salade met gnocchi en asperges vormt een perfecte start van de lente.

Gepaneerde schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Paprika met ei uit de oven

  • Lunch
  • 20 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Lekkere lunch met veel groenten die er ook nog leuk uit ziet

Avocado ei met spek

  • Lunch
  • 20 min
  • 1 persoon
  • **

Met dit zachtgekookt eitje in een avocado omwikkeld met spek kun je indruk maken tijdens het paasontbijt.

Salade met witlof en ei

  • Lunch
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een frisse salade met witlof, spek en ei die perfect is bij de paasbrunch of als bijgerecht

Taco hapjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Zoete aardappel met sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Spinaziesalade met mango en serranoham

  • Lunch
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Met deze lichte en frisse salade van spinazie zet je een makkelijke en snelle lunch op tafel.

Pizza met groene asperges en parmaham

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Met deze heerlijke pizza met asperges wordt het spontaan lente

Karbonade uit de oven met cherrytomaten

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Ideaal gerecht van aardappels, vlees en groente uit de oven om op tafel te zetten als er gasten mee-eten.

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Hartige courgette roosjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Super leuk voor een high tea of borrel: hartig deeg in de vorm van een roosje met parmaham, courgette en kaas.

Witlof in bladerdeeg

  • Bijgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Witlof met ham en kaas uit de oven in een krokant jasje van bladerdeeg

Stamppot bitterballen

  • Hapjes
  • 45 min
  • 15 stuks
  • **

Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.

Wrap met braadworst uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Kruidig vlees en groenten in een wrap gegratineerd met lekker veel kaas

Andijviesoep met rookworst

  • Lunch
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Warm jezelf op met deze winterse soep van andijvie met stukjes rookworst

Italiaanse tortelloni salade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham

Pita pulled pork met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 3 personen
  • *

Deze pitabroodjes met varkensvlees zijn snel klaar en vallen bij jong en oud in de smaak!

Andijviestamppot met spek en champignons

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 a 4 personen
  • **

Echte winterse kost: stap voor stap zelf andijviestamp maken met champignons

Spaanse pastasalade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Waan je in Spanje met deze pittige pastasalade met chorizo, manchego kaas en olijven.

Flammkuchen met champignons

  • Hapjes
  • 30 min + 15 oventijd + 1 uur rijzen
  • 2 grote
  • **

En krokante dunne bodem met een romige topping en spek en champignons

Ovenschotel met courgetterolletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 25 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Deze ovenschotel met courgette met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk.

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

1 2 3 ... 18 Volgende Alles weergeven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges
Salade met witlof en ei
Sandwich met gerookte zalm met komkommer
Smoothie bowl met banaan en aardbei
Caprese salade met perzik