Broodje rendang

Heerlijk broodje met Indonesische stoofschotel en frisse groenten zoals komkommer en atjar

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de rendang volgens het basisrecept. Snijd de broodjes net niet helemaal open. Snijd de komkommer in plakjes en beleg de broodjes hiermee. Schep wat van de rendang er op en verdeel wat taugé en atjar er over. Hak de rode peper fijn en verdeel samen met de gebakken uitjes over de broodjes rendang.

  2. Tip: in plaats van rendang van rundvlees kun je ook een vegan rendang maken.

Heeft het gesmaakt?
19 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!