Broodje rendang

Heerlijk broodje met Indonesische stoofschotel en frisse groenten zoals komkommer en atjar

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Bereid de rendang volgens het basisrecept. Snijd de broodjes net niet helemaal open. Snijd de komkommer in plakjes en beleg de broodjes hiermee. Schep wat van de rendang er op en verdeel wat taugé en atjar er over. Hak de rode peper fijn en verdeel samen met de gebakken uitjes over de broodjes rendang.

Tip: in plaats van rendang van rundvlees kun je ook een vegan rendang maken.

12 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.