Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Broodje rendang

Heerlijk broodje met Indonesische stoofschotel en frisse groenten zoals komkommer en atjar

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Bereid de rendang volgens dit recept. Snijd de broodjes net niet helemaal open. Snijd de komkommer in plakjes en beleg de broodjes hiermee. Schep wat van de rendang er op en verdeel wat taugé en atjar er over. Hak de rode peper fijn en verdeel samen met de gebakken uitjes over de broodjes rendang.

 Tip: in plaats van rendang van rundvlees kun je ook een vegan rendang maken. Gebruik voor 4 broodjes 1 x dit recept voor vegan rendang op basis van jackfruit. 

 Broodje rendang

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×