Witlofstamppot met appel

Heerlijke winterse stamppot met gebakken spekjes en zoete appel

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Kook de aardappels in ca 15 minuten gaar en giet af. Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan iets krokant. Snijd de witlof in reepjes en verwijder de harde kern. Voeg de reepjes witlof toe aan de spekjes en bak kort mee.

  2. Stamp de aardappels fijn en voeg een klontje boter, nootmuskaat, mosterd en kaas toe. Schep dan de spekjes en witlof er door. Snijd de appel in blokjes en schep er op het laatst doorheen.

Heeft het gesmaakt?
335 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!