Overnight oats recept met warme appel
Het allerlekkerste ontbijtje in de herfst en winter: overnight oats met gebakken appel, kaneel en walnoten.
ingrediënten
Bereiding
-
Meng de amandelmelk, yoghurt, havermout, chiazaad, 1 theelepel kaneel en 1 theelepel maple syrup in een weckpotje of een afgesloten bakje.
-
Zet dit voor minimaal 1 uur tot een nacht in de koelkast.
-
Snijd de appel in blokjes.
-
Verhit de kokosolie in een pannetje en bak hierin de appel samen met de walnoten, 1 theelepel kaneel en 1 theelepel maple syrup totdat de appel een beetje zacht wordt en het helemaal warm is.
-
Haal je overnight oats uit de koelkast en roer nog eens goed door.
-
Verdeel de gebakken appel eroverheen.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.