Overnight oats recept met warme appel
Het allerlekkerste ontbijtje in de herfst en winter: overnight oats met gebakken appel, kaneel en walnoten.
15 M + 1 U wachttijd
Ingrediƫnten
Voor persoon
-
130 ml (amandel)melk
-
75 gr yoghurt ( plantaardige )
-
45 gr havermout
-
1 theelepel chiazaad
-
1/2 appel
-
2 theelepels maple syrup
-
2 theelepels kaneel
-
1 theelepel kokosolie
-
20 gr walnoten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de amandelmelk, yoghurt, havermout, chiazaad, 1 theelepel kaneel en 1 theelepel maple syrup in een weckpotje of een afgesloten bakje.
-
Zet dit voor minimaal 1 uur tot een nacht in de koelkast.
-
Snijd de appel in blokjes.
-
Verhit de kokosolie in een pannetje en bak hierin de appel samen met de walnoten, 1 theelepel kaneel en 1 theelepel maple syrup totdat de appel een beetje zacht wordt en het helemaal warm is.
-
Haal je overnight oats uit de koelkast en roer nog eens goed door.
-
Verdeel de gebakken appel eroverheen.
Heeft het gesmaakt?
19 stemmen
Ook lekker