Crostini’s met brie en cranberry

Mooi en feestelijk hapje voor Kerst van krokante broodjes met romige brie en friszoete cranberry compote. Een heerlijke combi.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200° graden.

Snijd het stokbrood in dunne plakjes en bestrijk beide kanten lichtjes met olie. Leg ze op een rooster in de oven bak ze in ca. 10 minuten licht krokant.

Hak de pecannoten en de rozemarijn fijn.

Leg de broodjes op een bord op plank.

Snijd de brie in plakjes en leg op de crostini’s. Schep er een beetje cranberry compote op. Garneer met de pecannoten en de verse rozemarijn.

Tip: deze crostini’s zijn lauwwarm lekker, maar ook koud. Je kunt de crostini’s van tevoren bakken in de oven en kort voor het serveren pas beleggen.

5 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.