Paasbagels met roomkaas en rosbief

Bij ons ligt er altijd wel een doosje roomkaas in de koelkast. Ik vind het heerlijk op een stukje brood, toastje of om een lekkere roomsaus mee te maken. Speciaal voor Pasen maakte ik 2 heerlijke recepten met Boursin roomkaas.

De bagel is een feestelijk broodje om te serveren tijdens de paasbrunch. De romige en smaakvolle Boursin roomkaas past perfect bij de frisse komkommer en de rosbief. Het gekookte eitje maakt het gerecht helemaal af.

Paasbagels met roomkaas en rosbief

Lunch – 4 personen
Ingredienten
4 bagels
1 doosje Boursin Knoflook & Fijne kruiden a 150 gr
4 eieren
150 gr rosbief
½ komkommer
50 gr sla
 
Bereiding
Kook de eieren in ca 8 minuten hard en spoel ze daarna af met koud water. Bak de bagels als dit nodig is af in de oven. Snijd ze doormidden en besmeer de onderste helft met een dikke laag roomkaas. Snijd de komkommer in plakjes en beleg de laag roomkaas hiermee. Leg de rosbief en de sla er op en dek af met de bovenzijde van de bagel. Zet het gekookte ei in het gat van de bagel en serveer op een mooi bordje.
boursin blog01
De omeletrolletjes zijn het ultieme paashapje en kun je makkelijk van te voren bereiden. Bij dit recept heb ik gekozen voor de Boursin roomkaas Sjalot bieslook die niet de uitgesproken knoflook smaak heeft maar wel lekker fris en romig smaakt.

Omeletrolletjes met roomkaas en tomaat

Hapje – 8 tot 10 stuks
Ingredienten
2 eieren
Scheutje melk
Peper en zout
100 gr gedroogde tomaatjes op olie
1 doosje Boursin Sjalot & Bieslook a 150 gr
50 gr sla
Klein klontje boter
 
Bereiding
Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk en wat peper en zout. Verhit een koekenpan en smelt de boter. Giet het eimengsel in de pan en laat op middelhoog vuur stollen. Draai de omelet voorzichtig om en bak ook de andere kant licht bruin. Laat de omelet afkoelen op een bordje en besmeer met een laag Boursin. Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel deze met de sla over de omelet. Rol de omelet op en wikkel hem in een stuk aluminiumfolie. Leg deze minimaal een uurtje in een koelkast en snijd daarna in plakjes. Prik er eventueel nog een prikkertje in.

Dit is een gesponsord artikel

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

dicky 2 april 2015 om 08:48

Lekker