3 x verrassende borrelhapjes met aardappel

Ben je op zoek naar een leuk en origineel borrelhapje om te serveren tijdens een feestje of verjaardag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vergeet de toastjes en broodjes, probeer eens aardappels als basis voor je hapje met de nieuwe Potato Dipperz van Lamb Weston.

Deze knapperige aardappel snack met schil is door de schep-vorm ideaal om te dippen in bijvoorbeeld knoflooksaus of een tomatensalsa. Maar hoe leuk is het om ze te vullen! Zo kun je ze mooi op een schaal serveren en uitdelen aan je gasten.

De buitenkant van de aardappelsnack is lekker knapperig en de binnenzijde heeft een volle aardappelsmaak. Ik bedacht 3 lekkere toppings voor deze Potato Dipperz die hier perfect bij combineren. Een met avocado, een met bacon & cheese en een Italiaanse caprese. Genoeg keuze dus voor je gasten.

Tip: Ik bereidde de Potato Dipperz in de Airfryer, maar je kunt ze ook in de oven of frituur bereiden.

1. Avocado aardappel hapje

Potato Dipperz
Avocado
Griekse yoghurt
Chili vlokken 

Verwarm de Airfryer op 180 graden en bak de Potato Dipperz in ca. 15 minuten krokant. Schud ze tussendoor een keer goed op en neer. Schep een theelepel yoghurt op elke Potato Dipper. Snijd de avocado in kleine stukjes en verdeel ook over de aardappel snack. Bestrooi met een snuf chilivlokken.

2. Bacon & cheese aardappel hapje

Potato Dipperz
Ontbijtspek
Geraspte kaas
Crème fraîche
Bieslook

Verwarm de Airfryer op 180 graden. Snijd de ontbijtspek in dunne reepjes en verdeel er een paar over elke bevroren Potato Dipper. Bestrooi ze daarna met kaas en leg ze voorzichtig in het mandje van de Airfryer. Bak de in ca. 15 minuten krokant. Haal ze uit de Airfryer en schep een beetje Crème fraîche er op. Bestrooi met wat fijngehakte bieslook.

3. Caprese aardappel hapje

Potato Dipperz
Cherrytomaatjes
Snuf gedroogde basilicum
Mozzarella balletjes
Balsamico creme

Verwarm de Airfryer op 180 graden en bak de Potato Dipperz in ca. 15 minuten krokant. Snijd de tomaatjes in vieren en de mozzarella balletjes doormidden. Leg op ieder stuk aardappel een stukje mozzarella en tomaat. Bestrooi ze met een beetje basilicum en doe er wat Balsamico creme op.

Dit is een gesponsord artikel

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Riny 9 juni 2016 om 15:53

heb je nog meer ideen voor sausjes