Kijkje in mijn keuken – maart 2024

De maand maart vloog voorbij! We gingen we een weekje op vakantie en hadden iets leuks te vieren. En ik maakte weer heerlijke nieuwe lente recepten. Lees er meer over:

 

We begonnen de maand met een weekje naar de zon, naar Gran Canaria. En daar hadden we beide veel zin in! Zeker na al die regen afgelopen maanden.

Als je mij ergens blij mee maakt dan zijn het pimiento de padron, en die heb je op Gran Canaria gelukkig genoeg!

Ons neefje Vigo en nichtje Lois kwamen een middagje langs om koekjes te bakken. Dat was reuze gezellig! We namen ook video’s op die je op mijn Instagram kon bekijken.

Er stonden ook weer wat lekkere recepten op de planning, vooral lente recepten zoals deze aardbeien crumbles die ook heel leuk zijn voor moederdag in mei. Het recept komt tegen die tijd online.

Ik was bij een heel leuk event bij Coffee Lab in het station in Eindhoven, lekker dicht bij dus. We genoten van een heerlijke brunch met een yoghurt bowl, sandwiches, soep en meer. Heerlijk!

En we genoten van heerlijke cocktails met Gimber en we sloten af met heerlijke taartjes! En je hebt heerlijk uitzicht op het stationsplein.

Nog meer lekkere recepten! Ik bakte een boterkoek die ik maakte voor onze visite. En ik zette hem meteen op de foto zodat ik deze binnenkort ook op mijn website kan delen.

Deze magnolia boom fleurt onze hele tuin op! Helaas bloeit hij maar een paar dagen maar gelukkig hebben we de foto’s nog :)

Eric en ik hadden iets te vieren, zoals je wellicht in mijn vorige maandoverzicht hebt gelezen, gaan we verhuizen. En daarom ging ook ons huidige huis in de verkoop. En die is nu verkocht! Heel fijn!

Een keer per week ga ik buiten de deur op kantoor werken, en vaak gaat Payo dan mee. En dat vind hij helemaal niet erg. Hij krijgt altijd genoeg knuffels daar. We gaan denk ik een bordje op de deur hangen met: free hugs haha.

Ik kreeg heerlijke post! Zoals verse tomaatjes en een pesto paasbrood van Looye kwekers. Deze tomaatjes zijn heerlijk zoet en lekker van smaak.

Nu de lente is begonnen komen deze nieuwe biertjes van Gulpener met een vleugje vlierbloesem zeker van pas. Lekker fris en fruitig!

De nieuwe Guilt free sauzen van Verstegen bevatten geen toegevoegde suikers en onnatuurlijke zoetstoffen. Ze zijn er in een fles ketchup en sweet chili saus.

Een gin tonic gaat er bij ons altijd wel in. En deze mooie fles Hendricks gin Grand Cabaret past helemaal mooi in onze drankkast. Deze nieuwe smaak bevat fruitige elementen en zoete aroma’s.

Vind je dit leuk?
11 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel