Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zelfgemaakte saucijzenbroodjes

Makkelijk zelf heerlijke saucijzenbroodjes maken met een kruidige vulling en krokant bladerdeeg, met maar 6 ingrediënten!

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Meng het gehakt met de helft van het ei, gehaktkruiden, knoflook en paneermeel.

 Laat de vellen bladerdeeg iets ontdooien. Verdeel het gehakt in ongeveer 8 gelijke delen en vorm van elk deel een soort platte worst. Leg deze op een helft van een plak bladerdeeg. Vouw de andere helft eroverheen en druk goed vast met je vingers en daarna met een vork.

 Herhaal dit met de rest en leg ze vervolgens op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk ze met het overgebleven ei. Bak ze 25 a 30 minuten in de oven tot ze mooi bruin en krokant zijn en controleer of het gehakt goed gaar is.

 Serveer ze bijvoorbeeld met wat ketchup of mosterd.

 Probeer ook eens deze vegetarische saucijzenbroodjes

saucijzenbroodjes_b

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×