Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zelfgemaakte-saucijzenbroodjes

Lekker gekruid gehakt in een knapperig laagje bladerdeeg

 
Ingrediënten
1 ei
300 gr rundergehakt
2 eetl gehaktkruiden
2 teentjes knoflook, geperst
8 plakjes bladerdeeg
2 eetl paneermeel
takje peterselie, fijn gehakt
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de plakjes bladerdeeg uit elkaar en laat ze ontdooien. Klop het ei los in een kommetje. Doe de helft van het ei bij het gehakt. Voeg ook het paneermeel, knoflook, peterselie  en gehaktkruiden toe. Meng en kneed dit goed door elkaar en maak er 8 worstjes van. Leg op ieder plakje bladerdeeg een worstje en rol ze op. Plak de randen goed aan elkaar doormiddel van een beetje water op de randen aan te brengen en ze vervolgens dicht te drukken met een vork. Snijd elk rolletje in 3 plakken en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk ze met de rest van het ei en bak ze in 20 min goudbruin.
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×