Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Zelfgemaakte-saucijzenbroodjes

Lekker gekruid gehakt in een knapperig laagje bladerdeeg

 
Ingrediënten
1 ei
300 gr rundergehakt
2 eetl gehaktkruiden
2 teentjes knoflook, geperst
8 plakjes bladerdeeg
2 eetl paneermeel
takje peterselie, fijn gehakt
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de plakjes bladerdeeg uit elkaar en laat ze ontdooien. Klop het ei los in een kommetje. Doe de helft van het ei bij het gehakt. Voeg ook het paneermeel, knoflook, peterselie  en gehaktkruiden toe. Meng en kneed dit goed door elkaar en maak er 8 worstjes van. Leg op ieder plakje bladerdeeg een worstje en rol ze op. Plak de randen goed aan elkaar doormiddel van een beetje water op de randen aan te brengen en ze vervolgens dicht te drukken met een vork. Snijd elk rolletje in 3 plakken en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk ze met de rest van het ei en bak ze in 20 min goudbruin.
 
Beoordeling (131 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel