10 favoriete topping ideetjes + winnaar TOPYOURTUC

In deze blog deel ik de winnaar van de #TOPYOURTUC challenge en geef ik nog 10 lekkere ideetjes om je TUC te beleggen. Welke is jouw favoriet ?

Allereerst wil ik zeggen dat ik het super tof vond om aan deze challenge mee te doen. Smaken en ingrediënten combineren vind ik sowieso heel erg leuk om te doen. En zeker als je het samen kan doen met je Insiders. Ik heb zo veel lekkere ideetjes voorbij zien komen op social media. Sommige ideeën waren zo verrassend en origineel dat ik ze zelf nooit bedacht zou kunnen hebben. Zo zag ik bijvoorbeeld een Snicker TUC van De zoetekauw en een TUC met gehaktballetjes van Mariëlle in de keuken. Ik ben dan ook super trots op mijn Insiders die hebben meegedaan en ik hoop dat ze net zo genoten hebben als ik.

Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn! En dat is geworden: Joor van Joorkitchen! Zij wint met dit recept en foto het XL borrelpakket van TUC. Op de foto bovenin dit artikel zie je haar prachtige creatie van de nieuwe TUC Zaden & Bieslook met een doperweten muntspread en een kwarteleitje. De combi lijkt mij echt heerlijk, fris en romig en met de knapperige TUC perfect in balans. Ook de foto is echt prachtig, de kleuren spatten van het scherm af. Ik krijg direct zin in de lente. En daarnaast is het tevens een leuk ideetje voor de paasbrunch of borrel. Een terechte TUC TOPper!

Naast dit lenteachtige hapje maakte Joor ook nog een combinatie van TUC met chocolade en aardbei en een variant met makreelrilette met sambal. Je vindt alle 3 de ideeën en recepten op haar blog: Joorkitchen.nl

Daarnaast verzamelde ik hieronder nog 10 ideetjes om je TUC mee te toppen. Zo heb je genoeg inspiratie om de komende tijd je feestje of avondje bankhangen mee op te pimpen. PS: wist je dat TUC pas de receptuur heeft vernieuwd? De biscuits worden nu gebakken met zonnebloemolie.

Mijn 10 favoriete TUC ideeën:

TUC Paprika met mozzarella, parmaham, pesto en basilicum

TUC Original met Nutella, banaan en hazelnoot

TUC Bacon met eiersalade en peterselie

TUC Paprika met cottagecheese en bosui

TUC Zaden & Bieslook met tzatziki, gegrilde paprika en olijf

TUC Cheese met guacamole, mais en garnaal

TUC Original met carpaccio, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

TUC Original met pittige kip kerriesalade

TUC Bacon met avocado en tomaat

TUC Zaden & Bieslook met Heksenkaas en zalm

Welke smaak TUC en topping is jouw favoriet? Ik denk dat ik voor TUC Paprika ga, en dan in combinatie met mozzarella en pesto, die maakte ik voor mijn tweede blog over TUC. Heb jij een leuke en lekkere topping gemaakt deel deze dan op social media met de hashtag #TOPYOURTUC en vergeet mij niet te taggen zodat ik kan meegenieten van al dat lekkers.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TUC.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel