Nog meer lekkere toppings voor op je TUC + update Insiders

In deze blog deel ik heel veel lekkere toppings voor je TUC, zowel van mijzelf als mijn Insiders. Want zij zijn de afgelopen tijd flink aan de slag gegaan met lekkere ideeën om TUC te toppen. Alle creaties vind je terug op social media onder #TOPYOURTUC.

Alle Insiders kregen een pakket thuis gestuurd met daarin verschillende smaken TUC zoals Paprika, Bacon en de nieuwe Zaden & Bieslook die goed in de smaak viel zag ik. Er werden hele lekkere en verrassende combi’s gemaakt en op foto vastgelegd. Hieronder deel ik een aantal van de creaties. Ik vond het erg bijzonder om te zien dat ook regelmatig de hartige smaak van TUC werd gecombineerd met zoet. Daar had ik zelf nog niet zo snel aan gedacht maar het lijkt me heerlijk want ik ben ook dol op de combi van karamel en zeezout.

Creaties van mijn Insiders:

MadebyMarieque: Chocolade banaan hummus met aardbei op een TUC Original, een lekkere snack voor bij de thee of koffie. Check ook haar instagram voor het recept van deze hummus.

JoorKitchen: Een frisse snack om in de lentestemming te komen met TUC Zaden & Bieslook met doperwten-muntspread en kwarteleitje.

Anne Remijnse: Om alvast in de paasstemming te komen maakte Anne deze paprikasalade voor op een TUC Paprika, dubbel zo lekker!

Lisette Bartels verheij: TUC Cheese met een zelfgemaakte spread van zongedroogde tomaatjes. Het recept staat op haar Instagram pagina.

Marsoes: TUC Original met een perfecte combi van roquefort mousse, gegrilde peer en sesam.

TheBackingBucketlist: TUC met gekarameliseerde rode ui met paté of een vega variant met hummus.

Karin van Overveld: TUC Zaden & Bieslook met een romige spread van geitenkaas, knoflook en zongedroogde tomaatjes.

Wen_food: Hoe leuk zijn deze smores van TUC Original met chocolade en marshmallow. Hoe je ze precies maakt vind je op haar instagram.

Culime.nl: Testte tijdens een borreluurtje TUC Zaden & Bieslook met heksenkaas en tuinkruiden.

Zelf bedacht ik ook aantal nieuwe receptjes voor op je TUC, o.a. een Griekse variant waarbij TUC Zaden & Bieslook wordt besmeerd met Tzatziki en belegd met reepjes gegrilde paprika en ringetjes olijf. En een Italiaanse variant met TUC Paprika belegd met plakjes mozzarella, parmaham, pesto en basilicum. Zo tover je op een feestje of borrel snel een doorsnee schaaltje met TUC’s om in een feestelijk hapje. En het ziet er niet alleen mooi uit maar het is ook een heerlijke smaakexplosie in je mond.

Tip: Weinig tijd of geen inspiratie (wat ik me haast niet kan voorstellen na deze blog) zet dan verschillende toppings klaar met een schaaltje TUC en laat de gasten zelf combinaties maken en beleggen.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze blog en heel veel lekkere inspiratie hebben gekregen. Blijf vooral jullie lekkere ideetjes delen met #TOPYOURTUC en vergeet ook niet mij te taggen zodat ik alles makkelijk terug kan zien. Binnenkort volgt de laatste update hier op mijn blog met daarin de winnaar met de leukste topping: de TUC TOPper! Spannend!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TUC.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Faillie.mia 19 maart 2018 om 13:08

Leuke ideetjes voor makkelijke toastjes