10 Food Confessions Tag – LeukeRecepten

Op verschillende blogs zag ik de Food Confessions Tag voorbij komen waarin je verteld over je 10 meest vreemde eetgewoontes. Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet heeft deze tag bedacht en het leek me leuk om deze ook in te vullen. In het begin dacht ik dat ik de 10 niet zou halen maar voor dat ik het wist stond mijn papier vol! Nou, hier komen ze dan:

 
  1. Ik lust geen sushi. Ik weet dat dit voor veel mensen echt iets is waar je ze snachts wakker voor kunt maken maar laat mij maar lekker liggen ;)
  2. In een restaurant heb ik altijd keuzestress. Ik ben vaak de laatste die weet wat ik wil bestellen, en als ze de bestelling komen opnemen kies ik vaak toch nog snel iets anders.
  3. Ik ben 2 jaar vegetarier geweest toen ik een jaar of 12 was. Nu ben ik nog steeds niet echt een grote vlees eter, vaak eet ik 2 a 3 dagen in de week vegetarisch.
  4. Mijn favoriete gebakje is een tompouce, en het liefst die van de Hema.
  5. Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden we altijd één frietdag in de week, oké dat is bij veel mensen thuis. Maar wij dronken er altijd melk bij, is dat raar?
  6. Ik ben echt een knoeierd, je kunt vaak precies zien op welke plek aan tafel ik gezeten heb.
  7. Ik heb een periode gehad dat ik echt geen tosti meer kon zien of ruiken omdat ik ze te vaak had gegeten. Nu begin ik ze weer langzaam te waarderen.
  8. Ik word ziek na het eten van de afhaalchinees, ook wel het Het Chinees-restaurant-syndroom genoemd. Waarschijnlijk komt dit door de ve-tsin in het eten.
  9. Als ik ga uiteten bestel ik bijna altijd een toetje, Eric zegt vaak dat hij geen toetje wil en een klein hapje met mij mee-eet. Maar vervolgens eet hij bijna heel mijn toetje op, tja in een relatie moet je alles delen denk ik dan maar.
  10. Ik krijg rillingen van paté, waarschijnlijk overgehouden van mijn vegetarische periode. Je vindt daarom ook geen recepten met pate op mijn site

 

Zijn sommige dingen herkenbaar voor jou, of heb je zelf ook vreemde eetgewoontes? Laat hieronder een reactie achter met jouw food confession… ik ben beniewd!

 

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Sofie 25 mei 2015 om 14:35

Paté vind ik ook ontzettend vies. Vroeger was dat in de winter standaard het voorgerecht bij feestjes bij ons thuis. Zo een plak paté met wat uienconfituur. Bah, walgelijk. Ik heb vandaag ook mijn 10 food confessions gedeeld op mijn blog. Wat een super leuke tag! Liefs, Sofie http://natuurlijkblondengezond.blogspot.be/2015/05/mijn-10-food-confessions.html

Sandra - Leukerecepten 26 mei 2015 om 20:28

Hoi Sofie, Leuk dat je de foodtag ook hebt overgenomen, ik kan ook net als jij aangeeft bij nr 6 de hele dag eten :) Groetjes Sandra

Daniëlle 19 mei 2015 om 14:50

haha als ik friet eet heb ik toch ook erg de behoefte om er een lekker glas cola bij te drinken

sandra - Leukerecepten 26 mei 2015 om 20:30

Hoi Daniëlle Ja Cola is ook lekker, mijn 2e keuze :) Groetjes Sandra

Sandra 19 mei 2015 om 06:46

Haha leuk om te lezen! Wij drinken ook altijd melk als we friet eten (en ook bij shoarma) :-)

Cindy 18 mei 2015 om 07:08

Hahaha, heel herkenbaar! Ook bij gebakken vis drink ik melk; soort neutralisator voor alle vet onbewust waar je lichaam behoefte aan heeft? Sushi is ook niet aan mij besteed. Hip is niet perse lekker! Rauwe/half rauwe vis zijn mijn smaakpapillen allergisch voor. Keuzestress zelfs al bij de koekjes in de supermarkt, laat staan in een restaurant! Waarom uit eten als je geen toetje neemt, dat is toch de finish? ;) Knoeien is genetisch bepaald vind ik, als ik kijk naar mijn familie. Erfelijk belast, niks aan te doen. Mijn toevoeging, als je het zou vragen aan mijn omgeving; dat ik pindakaas met kaas of met mosterd, chocopasta, hagelslag of jam kan eten..eigenlijk waar niet mee? Zo maak ik mn satesaus ook :) Pindakaas is musthave in mijn kast. Hetzelfde geldt eigenlijk voor kaas :D Eet smakelijk!

Sandra - Leukerecepten 26 mei 2015 om 20:32

Hoi Cindy Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben. Misschien moet ik de pindakaas ook eens wat vaker uit de kast halen ;) Groetjes Sandra