Nieuw! 4 handige functies op de site

LeukeRecepten heeft een update gekregen! En dat houd in dat het maken en bekijken van recepten nog makkelijker en leuker wordt. Lees verder wat er is veranderd:

Een van de leukste dingen van het runnen van een foodblog vind ik de constante veranderingen en verbeteringen. Zowel met nieuwe ingrediënten die op de markt komen als met technische functionaliteiten. Zo heeft ook onze site een update gehad met hele handige nieuwe functies die ik met veel trots aan jullie presenteer.

1. Aantal personen aanpassen

Bij de recepten kun je nu ook het aantal personen aanpassen, zo hoef je zelf niet meer te gaan rekenen. Is een recept voor 4 personen dan maak je er makkelijk 2 waardoor hij de hoeveelheden automatisch aanpast. Note: soms worden er hoeveelheden in de bereiding gebruikt of worden er bepaalde formaten ovenschalen of bakvormen genoemd. Deze veranderen niet mee dus houd daar rekening mee

2. Kookstand

Veel mensen gebruiken hun telefoon of tablet in de keuken tijdens het koken (ik zelf ook). Tussendoor check je vaak meerdere malen het recepten of de hoeveelheden. Maar je scherm is weer op sluimerstand gegaan en je moet met je vieze vingers dit weer activeren. En op zo’n klein scherm is ook niet altijd alles goed leesbaar. Daarom is er nu de kookstand. Als je hierop klikt gaat je scherm niet meer in sluimerstand en zie je de teksten en foto’s extra groot in beeld. Handig toch!

 

3. Ingrediënten appen

Stuur nu met een druk op de knop het ingrediëntenlijst van een recept door via Whatsapp. Handig als je partner boodschappen gaat doen of als reminder. Zo heb je altijd makkelijk en snel de ingrediënten bij de hand. Je vind de app button op mobiele apparaten onder de ingrediëntenlijst

4. Met en zonder afbeeldingen printen

Eerst kon je alleen maar recepten printen inclusief de afbeeldingen. Dit kost extra papier en inkt. Daarom kun je nu kiezen of je met of zonder foto’s print. En je kunt zelf alleen de ingrediëntenlijst printen.

Notes

Sommige van deze nieuwe functies zijn alleen zichtbaar en geschikt voor mobiele apparaten.

We hebben een aantal recepten op de website staan die al wat jaren oud zijn en via een ander systeem zijn ingevoerd. Daarom is het niet mogelijk om al deze nieuwe functies hierbij toe te passen. Dus het kan zijn dat de functies daarom niet zichtbaar zijn bij een recept. We zijn bezig om deze oude recepten om te zetten dus in de toekomst zouden alle recepten gebruik moeten kunnen maken van deze nieuwe functies.

Ondanks dat we alles met zorg hebben ontwikkeld en goed hebben getest kan het zijn dat er nog foutjes te vinden zijn. Laat deze achter op de contactpagina.

Binnenkort nog meer

Binnenkort komt er nog een update van de website waarbij je profielpagina ook een aantal handige nieuwe functies krijgt. Nog geen account om je favoriete recepten te bewaren? Maak dan nu gratis een eigen profiel aan. En ook de homepage krijgt een make-over. Dit alles met dank aan Onstuimig.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

TikTok likes 8 juni 2021 om 07:37

Super handig dat je extra functies hebt op de site. Ga je ook op TikTok?

Erika 26 mei 2021 om 06:45

Ziet er geweldig uit.

Riadewaard 25 mei 2021 om 16:39

Wat handig dat ik het aantal personen kan aanpassen. Ik kook heel veel van deze site, . Dank je wel.

Mrlecoq 20 mei 2021 om 21:23

ideaal die nieuwe functies, ik kook dagelijks met de recepten van deze site.

MarryOzzy 19 mei 2021 om 13:12

Handig vooral die kookstand!!

Olivia Martinez 18 mei 2021 om 17:38

Bedankt voor de handige functies!