Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Gevulde champignons bolognese
  • Hapjes
  • 45 min
  • 10-15 stuks
  • **

In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!

Gezonde limoen avocado cake
  • Bakrecept
  • 15 min + 30 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Van deze frisse en gezonde(re) limoencake op basis van avocado en een vleugje limoen kun je gerust een extra stukje nemen

Krokante bloemkool nuggets
  • Hapjes
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • **

Lekkere stukjes bloemkool in een krokant en kruidig jasje, lekker als gezonde snack of borrelhapje

Aubergine schnitzels
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarisch recept voor plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes

Vegetarische stroganoff ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze pastaschotel met stroganoffsaus gegratineerd onder een laagje kaas is een heerlijke vegetarische maaltijd en het ideale comfortfood

Ovenschotel met romige spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Spruitjes in een romige saus van roomkaas met spekjes onder een laagje aardappelpuree uit de oven

Pasta met bloemkool en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met geroosterde bloemkool en gebakken spekjes in een lekkere romige witte saus

Burrito's van kool
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 6 burrito's
  • **

Deze Mexicaanse ovenschotel met burrito’s is gemaakt met koolbladeren gevuld met een kruidig gehaktmengsel en is tevens koolhydraatarm

Rode kool plaattaart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min
  • 2 personen
  • **

Deze plaattaart van bladerdeeg heeft een heerlijke winterse topping van rode kool, brie en walnoten

Winter rolls met zoetzure saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 10 stuks
  • **

Deze springrolls van rijstvellen hebben een winterse vulling van boerenkool en rode kool en zijn een lekkere en gezonde snack of maaltijd

Lasagne met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Makkelijke basis lasagne met laagjes kruidige gehaktsaus en plakjes gegrilde courgette

Gegrilde paprika rolletjes met pesto
  • Hapjes
  • 20 min + 30 min + afkoelen
  • 8 stuks
  • **

Een lekker vegetarisch hapje van gegrilde paprika rolletjes gevuld met pesto, ricota en walnoot, ideaal voor bij een tapasavondje of als borrelhapje

Brownies met Oreo
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min
  • 16 stukjes
  • **

Combineer het recept voor brownies met Oreo koekjes en je hebt een te lekker chocolade gebak dat binnen een uurtje klaar is!

Tonkatsu (japanse schnitzel)
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Makkelijk recept voor krokant gebakken varkensschnitzels met een friszure tonkatsu saus en een heerlijke koolsalade

Gevulde appels met hete bliksem
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze gevulde appels met een vulling van puree, appel en spekjes zijn een lekkere winterse maaltijd

Pannenkoek met kaas en spek
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 6 stuks
  • *

Een basisrecept voor perfecte pannenkoeken met spek en kaas voor een hartige smaak

Popcorn muffins karamel zeezout
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 12 stuks
  • **

Hoe leuk zijn deze muffins met popcorn topping voor een filmavondje of als traktatie!

Geroosterde aardappels uit de oven
  • Bijgerecht
  • 15 min + 35 min oventijd
  • 4-6 personen
  • *

Deze krokante en kruidige aardappelen uit de oven zijn perfect als bijgerecht bij de maaltijd

Crêpes met appel
  • Nagerecht
  • 45 min
  • 6 stuks
  • **

Deze dunne pannenkoekjes met appel en kaneel zijn ook lekker met een bolletje ijs

Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Deze frisse salade met honing-mosterddressing is licht en makkelijk, ideaal als doordeweekse avondmaaltijd

Soesjes met geitenkaasmousse
  • Hapjes
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 25 stuks
  • **

Deze hartige soesjes met een vulling van geitenkaas hebben een lichte smaak van kruiden en knoflook.

Gevulde champignons met truffelrisotto
  • Hapjes
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.

Mini kerst quiches
  • Hapjes
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Bovenop deze mini Kerst quiches gevuld met tomaatjes, rucola en rauwe ham zitten feestelijke sterren van bladerdeeg.

Panna cotta met frambozen in een glaasje
  • Nagerecht
  • 45 min + 1 nacht opstijven
  • 4 stuks
  • **

Dit dessert bereid je makkelijk een dag van te voren en maak je zeker indruk mee

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×