Gezonde mueslirepen maken
Op zoek naar een gezond tussendoortje? Dan zijn deze gezonde mueslirepen echt perfect. Gevuld met haver, verschillende noten, dadels en kaneel.
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200° graden.
-
Prak de banaan.
-
Hak de noten en dadels fijn.
-
Meng de havervlokken en de maple syrup met de geprakte banaan.
-
Ontpit de dadels en snijd zo klein mogelijk.
-
Meng hier vervolgens ook de hazelnoten, walnoten, kaneel en dadels doorheen.
-
Verdeel bakpapier over een cakeblik.
-
Verdeel het mengsel over het cakeblik en druk goed aan.
-
Bak voor 30 minuten op 200° graden.
-
Laat daarna goed afkoelen om vervolgens in repen te snijden.
-
Tip: Bewaar ze max. 4 dagen in een afgesloten trommel.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.