40-60 min

Recepten die binnen 40 tot 60 minuten op tafel staan. Met een klein uurtje zit je aan tafel!

Pittige pompoenstoof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min stoven
  • 4 personen
  • **

Stoofschotel met blokjes pompoen, champignons en een lekkere pittige touch van harissa.

Quiche met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekker herfstrecept; goed gevulde quiche met paddenstoelen, champignons en Zwitserse Gruyere kaas

Muffins met appel
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 25 min oventijd + 5 min afkoeltijd
  • 12 stuks
  • **

Makkelijk basisrecept voor lekkere luchtige muffins met stukjes appel en een snufje kaneel

Indische pastei met kip (pastei tutup)
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke ovenschotel met kip, wortel en erwtjes onder een laagje puree op basis van het recept van mijn schoonmoeder.

Vegan cake met bessen
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 45 min
  • 10 personen
  • **

Een heerlijke gezonde vegan cake met blauwe bessen stukjes walnoot, in een uurtje klaar!

Zaalouk (auberginesalade)
  • Voorgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • **

Een smaakvolle Marokkaanse dip op basis van aubergine en tomaat. Lekker als voorgerecht of als bijgerecht.

Aubergines met granaatappel en yoghurt
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Heerlijke kruidige aubergines uit de oven geserveerd met frisse yoghurt en granaatappelpitjes

Wraps met gegrilde groenten
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 5 stuks
  • **

Heerlijke groente wraps met hummus en belegd met gegrilde groenten en krokant geroosterde kikkererwten, een lekker vegetarisch gerecht.

Pannenkoeken recept
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 min bakken
  • 8 stuks
  • **

Maak met 4 ingredienten deze heerlijke pannenkoeken (voor zoete en hartige pannenkoeken) inclusief een handige stap voor stap video!

Chili con carne bowl
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

De bekende chili con carne maar dan in een andere vorm, in een gezellige bowl met bloemkoolrijst voor een extra portie groenten

Bananenbrood gezond recept
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 50 min oventijd
  • 1 cake
  • **

Maak zelf een gezond en lekker bananenbrood met dit makkelijk basisrecept met maar 7 ingrediënten! Natuurlijk gezoet door banaan en een snufje kaneel.

Lactosevrije quiche met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke quiche met parmaham, aubergine, pesto en zongedroogde tomaten.

Sticky bloemkool met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke maaltijd met bloemkool in de hoofdrol. Gebakken in een jasje van licht pittige sesamsaus.

Aardbeien muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Heerlijke luchtige muffins met stukjes verse aardbei en een vleugje vanille

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Vegan muffins met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 20 min oventijd + 30 min
  • 12 stuks
  • **

Deze muffins zijn helemaal vegan, lekker met blauwe bessen en een vleugje citroen

Taartbodem
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 1 taartbodem
  • *

Makkelijk basisrecept voor een heerlijke licht krokante taartbodem, te vullen met een vulling naar keuze.

Citroenkoekjes met vulling
  • Bakrecept
  • 45 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Heerlijke knapperige citroenkoekjes met een romige vulling, lekker bij de koffie of thee

Zoete aardappelcurry
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelcurry met onder andere kikkererwten, paprika en spinazie

Deense broodjes met fruit
  • Ontbijt
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Maak zelf deze makkelijke en snelle Deense krakelingen op basis van croissantdeeg en custard geserveerd met vers fruit

Ovenschotel met aubergine rolletjes en couscous
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Ovenschotel met tomatensaus met lekkere auberginerolletjes gevuld met couscous en pistache

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Vegetarische barbecue burgers
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 stuks
  • **

Heerlijke zelfgemaakte vegetarische burgers van kikkererwten en barbecuesaus met een simpele komkommersalade

Mini pides met aubergine
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Een snelle en lekkere snack gebaseerd op de Turkse pide met een vulling van kruidige aubergine en granaatappelpitten