Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Pasteitjes met champignons
  • Voorgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekkere herfstige potjes uit de de oven met een romig mengsel met champignons en een knapperig dakje van bladerdeeg.

Biryani met kip
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke Indiase maaltijd van kruidige kip curry onder een laagje gestoomde rijst met amandelen

Plaattaart met rode biet
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Heerlijke vegetarische plaattaart van bladerdeeg met plakjes rode biet, walnoten en mozzarella. Een lekkere en makkelijke maaltijd!

Flammkuchen rolletjes
  • Hapjes
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 24 stuks
  • **

Deze hartige rolletjes met een klassieke flammkuchen vulling van spek en ui is een perfect borrelhapje of snack

Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Knapperige zoete bladerdeeg gebakjes met een vulling van room en blauwe bessen

Hartige Mexicaanse bladerdeeg flappen
  • Hapjes
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Een lekkere hartige snack van krokant bladerdeeg met een vegetarische vulling van groenten en zure room

Zalm vissticks met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 personen
  • **

Klassieke combi met een twist! Krokante zelfgemaakte vissticks van zalm met kokos korstje, geserveerd met zoete aardappelfrieten en spinazie

Poké bowl
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 bowls
  • **

Maak nu zelf deze makkelijke en lekkere verse Poké bowl met in soja gemarineerde tonijn, verse groenten en rijst! Echt een aanrader!

Flammkuchen deeg
  • Bijgerecht
  • 15 min + 45 min rijzen
  • 4 stuks
  • *

Met dit basisrecept voor flammkuchendeeg maak je een perfecte en knapperige bodem voor al je toppings

Abrikozen muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Luchtige muffins gemaakt zonder boter met stukjes abrikoos en amandel, een perfect gebakje voor op een feestje of voor bij de high tea

Spaanse tortilla
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4-6 personen
  • **

Deze lekkere aardappeltortilla maak je maar met 3 basisingrediënten en is onmisbaar bij de tapas. Inclusief stap voor stap video

Indonesische gado gado
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept: vegetarische gado gado uit de Indonesische keuken met verschillende groenten, gekookt ei, rijst en een heerlijke pindasaus!

Pastaschotel met salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze ovenschotel met pasta, groenten en salami uit de oven is een heerlijke maaltijd die lekker veel smaak heeft en bovendien romige mozzarella

Italiaanse wraptaart met mozzarella
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Makkelijke maaltijd van opgestapelde tortilla wraps met daartussen o.a. een Italiaanse gehaktsaus, groenten en mozzarella, lekker en tevens leuk om te serveren!

Ovenschotel chili con carne met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Zelfgemaakte chili con carne met pasta gecombineerd in een ovenschotel gegratineerd met kaas

Spaghetti bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor de lekkerste pasta bolognese met een smaakvolle saus op basis van gehakt, zonder pakjes en zakjes!

Kipsaté
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min wachten
  • 8 spiesjes
  • *

Kip saté is een echte klassieker! Deze kip spiesen hebben een heerlijke licht pittige zelfgemaakte marinade en zijn lekker met satésaus

Foe yong hai
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Met dit recept maak je zelf lekkere foe yong hai net als bij de Chinees, een kruidige vegetarische omelet met groenten en zoetzure saus

Garnalen met chorizo van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Deze bakplaat vol groenten, chorizo en garnalen heeft een Spaans tintje door de kruidige marinade met gerookte paprika

Marokkaanse gehaktballetjes in tomatensaus
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Heerlijke kruidige Marokkaanse gehaktballetjes in een smaakvolle tomatensaus met hierin gestolde eieren, lekker met couscous!

Kiwi taartjes
  • Bakrecept
  • 25 min + 20 min oventijd + afkoelen
  • 6 stuks
  • **

Simpel receptje voor kiwi taartjes met een knapperige bodem en een frisse en romige vulling, een perfect zomers gebakje!

Mini paas quiche met asperges
  • Lunch
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Deze kleine vegetarische quiches met prei, asperges en geitenkaas zijn perfect voor bij de paasbrunch

Groene asperges met aardappeltjes en ei
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Dit vrolijke vegetarische lente recept van gegrilde asperges met geroosterde aardappels en ei is een echte aanrader

Taco’s met krokante bloemkool
  • 35 min + 25 min oven
  • 8 stuks
  • **

Deze zachte taco’s zijn gevuld met stukjes bloemkool in een krokant jasje, avocado en tomaatjes

Gehaktschotel met hete bliksem
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke combinatie van een kruidig gehaktmengsel onder een laag van aardappelpuree met appel

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×