40-60 min

Recepten die binnen 40 tot 60 minuten op tafel staan. Met een klein uurtje zit je aan tafel!

Lactosevrije quiche met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke quiche met parmaham, aubergine, pesto en zongedroogde tomaten.

Sticky bloemkool met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke maaltijd met bloemkool in de hoofdrol. Gebakken in een jasje van licht pittige sesamsaus.

Aardbeien muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Heerlijke luchtige muffins met stukjes verse aardbei en een vleugje vanille

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Vegan muffins met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 20 min oventijd + 30 min
  • 12 stuks
  • **

Deze muffins zijn helemaal vegan, lekker met blauwe bessen en een vleugje citroen

Taartbodem
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 1 taartbodem
  • *

Makkelijk basisrecept voor een heerlijke licht krokante taartbodem, te vullen met een vulling naar keuze.

Citroenkoekjes met vulling
  • Bakrecept
  • 45 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Heerlijke knapperige citroenkoekjes met een romige vulling, lekker bij de koffie of thee

Zoete aardappelcurry
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelcurry met onder andere kikkererwten, paprika en spinazie

Deense broodjes met fruit
  • Ontbijt
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Maak zelf deze makkelijke en snelle Deense krakelingen op basis van croissantdeeg en custard geserveerd met vers fruit

Ovenschotel met aubergine rolletjes en couscous
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Ovenschotel met tomatensaus met lekkere auberginerolletjes gevuld met couscous en pistache

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Vegetarische barbecue burgers
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 stuks
  • **

Heerlijke zelfgemaakte vegetarische burgers van kikkererwten en barbecuesaus met een simpele komkommersalade

Mini pides met aubergine
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Een snelle en lekkere snack gebaseerd op de Turkse pide met een vulling van kruidige aubergine en granaatappelpitten

Broccolischotel met brie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 3 à 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met pasta, broccoli en brie is een makkelijk recept en een heerlijke combinatie!

Hartige poffertjes
  • Tussendoortjes
  • 1 uur
  • 50 stuks
  • **

Maak eens deze heerlijke hartige poffertjes met knoflook, oregano en Parmezaanse kaas!

Enchilada's met spinazie uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere vegetarische wraps uit de oven gevuld met romige spinazie en champignons gegratineerd met kaas uit de oven

Oranje koeken
  • Bakrecept
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze feestelijke oranje variant op de roze koek is een ideaal zoet gebakje voor Koningsdag!

Zoete aardappelsoep
  • Lunch
  • 50 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijk romige zoete aardappelsoep op smaak gebracht met garam masala.

Oranje cakejes
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Lekker smullen tijdens Koningsdag; vers gebakken muffins met een vleugje sinaasappel en een oranje glazuur laag

Barbecue pulled jackfruit wraps
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Een vegan variant van de pulled pork, gemaakt van jackfruit. In een wrap gevuld met mangosalsa, avocado en een knoflookdressing

Vegetarische paella
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke goed gevulde paella met o.a. paprika, wortel en erwtjes in een heerlijke kruidige Spaanse saus

Pastaschelpen met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Vegetarische pastaschotel met grote pastaschelpen (conchiglioni) gevuld met ricotta en spinazie in een heerlijke tomatensaus

Carrot cake wafels
  • Bakrecept
  • 45 min
  • 8 stuks
  • **

Heerlijke wafels gebaseerd op de bekende carrotcake met geraspte wortel, rozijnen en kaneel en een romige roomkaas topping

Bladerdeegrolletjes met champignons
  • Hapjes en snacks
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Te lekker dit: krokant vegetarisch hapje van bladerdeeg opgerold met champignons en geitenkaas