Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Frisse citroentaart
  • Bakrecept
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Een krokante bodem met een zachte friszoete vulling van citroen, een makkelijk en elegant taartje gemaakt met een paar basisingrediënten

Quiche met wortel
  • Lunch
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 a 4 personen
  • **

Deze quiche is niet alleen een mooi plaatje om te zien maar hij smaakt ook nog eens heerlijk en is ideaal voor de Paasbrunch.

Vegan ovenschotel met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze ovenschotel vol lekkere groenten zoals broccoli, champignons en paprika wordt afgedekt met zelfgemaakte zoete aardappelpuree

Vegan rendang
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 40 min
  • 3 personen
  • **

Kruidig Indonesische stoofgerecht gemaakt met jackfruit langzaam gestoofd in kokosmelk

Mexicaanse zoete aardappel schotel
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 45 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Kruidige mexicaanse ovenschotel met lekker veel groenten gegratineerd met kaas

Gevulde tomaten
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Lekker koolhydraatarm recept dat grotendeels uit groenten bestaat, tomaten gevuld met spinazie en feta

Crème brûlée
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd + afkoelen
  • 6 stuks
  • **

Makkelijk recept met maar 5 ingredienten en handige stap voor stap foto's om zelf deze romige crème brûlée te maken met krokant suikerlaagje, hét perfecte toetje!

Chocolade valentijn pretzels
  • Hapjes
  • 30 min + 30 min wachten
  • 35 stuks
  • *

Met deze snack van zoute pretzels met witte chocolade kun jij je Valentijn zeker verassen!

Mini preitaartjes met feta
  • Hapjes
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Deze schattige mini preitaartjes maak je makkelijk in een muffinvorm en zijn ideaal voor een high tea of om mee te nemen.

Plaattaart met spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Krokante plaattaart van bladerdeeg met spruitjes, geitenkaas en blokjes appel die zorgen voor een heerlijke frisse en licht zoete smaak

Gevulde paprika’s met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Makkelijke maaltijd van gevulde paprika's uit de oven met een kruidig gehaktmengsel gegratineerd met kaas

Franse uiensoep
  • Lunch
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Maak zelf in 1 uurtje deze heerlijke traditionele Franse uiensoep met stokbrood en gegratineerde kaas

Plaattaart met pompoen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Super makkelijke maaltijd van pompoen met geitenkaas en andere toppings op een knapperige plaattaart van bladerdeeg

Gezonde light aardappelgratin
  • Bijgerecht
  • 15 min + 45 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Deze slanke aardappelgratin bevat geen vette room en is daarom lekker licht, een heerlijk bijgerecht van aardappel

Hartige bladerdeegflappen met spinazie
  • Hapjes
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Ben jij ook meer van team hartig? Maak dan deze bladerdeegflappen met een vulling van spinazie, feta en walnoten.

Klassieke flammkuchen met spekjes en ui
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 12 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Met dit traditionele basisrecept met topping van crème fraiche, rode ui en spek maak je zelf de aller lekkerste flammkuchen!

Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
  • Lunch
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Makkelijk zelf heerlijke saucijzenbroodjes maken met een kruidige vulling en krokant bladerdeeg, met maar 6 ingrediënten!

Knolselderij koekjes
  • Bijgerecht
  • 40 min + 15 min
  • 10 stuks
  • **

Knapperige koekjes gemaakt van knolselderij en Parmezaanse kaas zijn een heerlijk bijgerecht

Tiramisu
  • Nagerecht
  • 35 min + 12 uur opstijven
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor klassieke tiramisu! Makkelijk en snel te maken en een ideaal dessert om van tevoren te bereiden.

Vissoep
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze makkelijke maar verse vissoep zit vol met lekkere ingrediënten zoals groenten, macaroni, visbouillon en garnalen. Ook perfect als lichte maaltijd.

Spinazie feta bladerdeegrolletjes
  • Hapjes
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Lekker vegetarisch hartig hapje gemaakt met maar een paar ingrediënten zoals spinazie en feta en bladerdeeg. Superleuk om te serveren als borrelhapje op een feestje

Trio van vis voorgerechten
  • Voorgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Serveer een lekkere trio van vis als voorgerecht bestaande uit een garnalen tartaar, krabsalade en een zalmbonbon

Zelfgemaakte kip korma
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3-4 personen
  • **

Probeer eens dit makkelijk en heerlijk Indiaas gerecht van kip in een milde curry saus, gemaakt zonder pakjes of zakjes

Quiche met paprika en champignons
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Dit hartige taartje van bladerdeeg gevuld met champignons, spekjes en paprika is lekker als lunch of avondmaal

Kikkererwtenstoof met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke kruidige vegetarische stoofschotel met aubergine, kikkererwten en abrikozen

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×