Mijn LeukeRecepten kookboek

Mijn allereerste kookboek is uit! En in deze blog vertel ik wat je er allemaal in kunt vinden, waar het te koop is en voor wie dit boek ideaal is.

Wat staat er in het boek?

Het LeukeRecepten boek is een combinatie van populaire recepten van mijn site en compleet nieuwe recepten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Er staan hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bakrecepten in. En van elk gerecht vind je een basisrecept en 2 leuke varianten als je wil afwisselen, vegetarisch wil eten of een restje wil opmaken.

Bijvoorbeeld als basisrecept Mexicaanse nacho’s uit de oven met daarnaast een Griekse variant en een gezondere versie van zoete aardappel. Of chili con carne waar je ook een ovenschotel met pasta van kan maken of een variant zonder vlees. En ook vind je er genoeg zoete recepten zoals een klassieke appeltaart, een appeltaart met noten en appel strudel rolletjes.

Hieronder vind je een bladerbare preview van een aantal pagina’s uit mijn boek.

Bestel hier het leukeRecepten kookboek

Praktische info

Het boek is nu te koop via bol.com (gratis verzending) en andere online boekhandels. Ook ligt het boek in de meeste boekwinkels zoals Bruna en lokale boekhandels. Het kost €20,99 en het heeft 176 pagina’s.

De recepten in het boek zijn zoals je van mij gewend bent makkelijk om te maken en bereid met ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Er staan veel vegetarische recepten in en bij bijna alle recepten met vlees vind je ook handige tips om het recept vegetarisch te maken.

In een aantal recepten worden ingrediënten genoemd zoals pesto, deeg of een currypasta. Hierbij kun je kiezen voor een kant en klaar oplossing maar ik geef ook bonusrecepten om deze ingredienten zelf te maken. Zo kun je zelf kiezen of je voor een snelle(re) maaltijd gaat of compleet zelf bereid.

Voor wie is het boek? 

Mijn kookboek is niet alleen bedoeld om mooi in je kast te zetten maar ook echt als praktisch boek om uit te koken. Als je doordeweeks niet weet wat je moet maken of voor in het weekend als je gasten over de vloer krijgt voor een etentje. Het LeukeRecepten boek is ideaal voor iemand die niet zo veel ervaring heeft in de keuken en zo handige basisrecepten leert kennen maar ook voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe en leuke ideetjes. En het is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand die jarig is, het huis uit gaat of van koken houd. 

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Nikki van der Pool 24 mei 2020 om 14:35

Heel leuk! Ik ga hem meteen bestellen!

Marlon 16 april 2020 om 17:28

Wat leuk een kookboek. Ik ga hem zeker kopen!

Lisanne 30 maart 2020 om 16:21

Top site!!

Anita 19 februari 2021 om 18:59

Heerlijk boek proficiat

Judith de Bruijn-Houben 24 maart 2020 om 17:35

Zojuist je boek besteld 😃