BonBonBloc crunchy chocolade cake
26 mei 2015
Sandra
Daarna ben ik de BonBonBloc repen een beetje uit het oog verloren totdat ik laatst deze nieuwe reep tegen kwam: BonBonBloc Crunchy . Deze heeft dezelfde intense, vertrouwde smaak en een heerlijke zachte pralinevulling maar dan gecombineerd met krokante stukjes biscuit. Hmmm, ik ben meteen weer fan!
Ben jij ook zo’n BonBonBloc liefhebber dan moet je naast deze nieuwe smaak ook zeker een keer dit recept voor de BonBonBloc crunchy chocolade cake proberen. De praline maakt de cake extra smeuïg en door de stukjes biscuit ontstaat er een crunchy bite. Er verdwenen maar liefst 2 hele repen in het beslag. Oké, 2 repen min 2 blokjes want die verdwenen net als vroeger gewoon in mijn mond!
BakpapierMixer Bereiding: Verwarm de oven op 175 graden (boven en onderwarmte). Vet de cakevorm in met een beetje boter en bedek de bodem met een strook bakpapier. Mix de boter met suiker en vanillesuiker met een mixer romig.
Voeg de eieren een voor een toe en mix tot een egaal beslag. Schep het cacaopoeder en het bakpoeder door de bloem en zeef dit bij het botermengsel. Schep een paar keer met een lepel door elkaar en mix daarna nog kort door. Breek de BonBonBloc praline crunchy in stukjes en schep ¾ door het beslag.
Vind je dit leuk?
3 stemmen
Bedankt voor je stem!