Getest: McDonald’s Iced Fruit Smoothies

De zomer staat voor de deur en daar horen natuurlijk ijskoude drankjes bij. Tijdens het shoppen of onderweg kun je nu ook genieten van een verfrissende smoothie. Bij de McDonald’s verkopen ze sinds kort namelijk Iced Fruit Smoothies. Je kunt er dus niet alleen terecht voor een hamburger met frietjes maar ook voor een verkoelend en fruitig tussendoortje.

Ijskoud drankje zonder toegevoegde suiker

De Iced Fruit Smoothies bestaan uit 3 ingrediënten:
  • Crushed Ice (41%)
  • Fruitmix van puree en sap (50%)
  • Yoghurt (9%)
Er zijn geen suikers toegevoegd aan deze smoothies. Ook bevatten ze geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige aroma’s.
Als ik thuis een smoothie maak dan gebruik ik als basis meestal yoghurt en fruit. De Iced Fruit Smoothies van de McDonald’s bevatten ook nog eens crushed ijs waardoor ze ijskoud zijn. De dranken zijn verkrijgbaar in 2 smaken: Aardbei & Banaan en Mango & Ananas. Een small variant (0,3l) kost €2,45 en de medium variant (0,4l) €2,75.
mc donalds smoothie B

Ideale dorstlesser

Als het lekker weer is maak ik graag een wandeling in het dichtbijgelegen park. Ik bof want de McDonald’s ligt vlakbij het park, dus toen ik afgelopen donderdag samen met Eric een heerlijke wandeling ging maken, hebben we meteen een Iced Fruit Smoothies meegenomen. Ook voor een picknick in het park kan ik deze smoothies aanraden.
We hebben beide smaken (mango & ananas en aardbei & banaan) getest en ze smaakte allebei heerlijk. Je proefde de smaak van het fruit goed en door de toevoeging van ijs waren de drankjes een koude dorstlesser. Onze favoriet is aardbei & banaan, deze is iets zachter van smaak. Welke is jouw favoriet?

 

Dit is een gesponsord artikel

 

Vind je dit leuk?
2 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Annette 4 juni 2015 om 09:58

Er zit in ieder geval niet veel suiker in.. Op de site staat van wel, ik en mijn vriendin (beide diabetes t1) hadden ons al voorbereid op die bom met suikers door insuline bij te spuiten, maar aan het eind van het liedje zat ons bloedglucose veel te laag daarna! Wat betreft de smoothie die was super lekker! :)

kaneelstokje 14 juni 2014 om 20:29

Hoe komen jullie erbij dat er geen suiker in zit? Ze zijn inderdaad erg lekker, maar ik kwam juist tegen dat die fruitmix wel toegevoegde suiker bevat!! Het wordt mooi ingekleed doordat ze stellen dat ze maar 3 ingrediënten bevatten, maar die bevatten zelf helaas ook weer hun eigen ingrediënten...