Ijskoude salted caramel cocktail met Licor 43 Orochata
Ik vertel je alles over de nieuwe Licor 43 Orochata en deel het recept voor een super lekkere salted caramel cocktail met koffie in deze blog. En ik ben op zoek naar mensen die ook aan de slag willen gaan met deze Spaanse likeur!
26 augustus 2019
Sandra
Oproep testers gezocht!
Doe mee en schrijf je snel in voor de Licor 43 actie! Ik ben heel benieuwd wat jullie ideeën en creaties zijn. Hoe doe je mee?- Meld je hier aan om mee te doen (aanmelden kan t/m 4 september).
- Je ontvangt een mail met daarin een bevestiging als jij bent uitgekozen als mijn Fan.
- Je krijgt een pakketje thuis
- Maak een leuk en verrassend drankje of cocktail met de likeur, leef je uit! Deel je creatie vervolgens op social media.
- Het meest originele of leukste drankje wint een Licor 43 ballonvaart voor 2 personen.
Recept salted caramel coffee cocktail
DRANKJE – 15 MINUTEN – 2 GLAZEN Ingrediënten 100 ml sterke koffie (afgekoeld) 40 ml Licor 43 Orochata 100 ml + 2 eetlepels amandelmelk (Zonnatura) 1 eetlepel suiker of suikersiroop Snuf kaneel 50 gr blokjes karamel fudge Snuf zeezout Ijsblokjes Materialen Cocktailshaker 2 cocktailglazen Bereiding Smelt de blokjes fudge au bain-marie in een kom boven een pannetje met heet water. Voeg 2 eetlepels amandelmelk toe en roer tot een karamelsaus. Voeg een snuf zeezout toe. Druip met een lepel wat van de karamelsaus aan de binnenkant van de cocktailglazen zodat er een swirl ontstaat van karamel zeezout.Vind je dit leuk?
4 stemmen
Bedankt voor je stem!