Kijkje in mijn keuken – april 2022

In dit maandoverzicht van april krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

De maand april begon met een lading sneeuw, ook Payo was verbaasd! Gelukkig werd het ook nog warm later die maand.

Ik maakte heel wat nieuwe recepten, ook de mixer stond regelmatig aan. Ik bakte o.a. een heerlijke yoghurt aardbeien cake. Dit recept komt binnenkort online.

Yes ze zijn er weer, verse witte asperges. Ik heb geluk want op 3 minuten afstand van ons huis zit een boerderij met verse asperges en aardbeien. Daar kun je dikke, dunne of geschilde asperges kiezen.

We hebben heerlijk genoten van het zonnetje in april, en soms een ijsje. Ik ga bijna altijd voor de yoghurt kers smaak.

Het was Pasen, en dat vierden we met familie bij restaurant Nu in Eersel. Hier is het ook ideaal voor kids om te spelen. En gelukkig zat het weer ook mee.

We genoten van een paasbrunch met o.a. een soepje, broodjes, omelet, tortilla chips met eiersalade en toetje. Dat was genieten!

Ons neefje Vigo kwam logeren, hij is dol op Lego en Eric heeft e.e.a. op zolder staan dus er werd een heel groot kasteel gebouwd.

Ik ging lunchen met de meiden uit de familie bij Het Boshuys in Son. Dit ligt midden in de bossen en hun kaart is top, veel vega, duurzaam en vers gemaakt. Daar houd ik van.

Ik ging van een blondine naar een brunette. Bij Zo mooi in Eindhoven verfde Nienke mijn haren met een plantenkleuring. Dit is beter voor je haar, helemaal natuurlijk en geeft een mooi effect. Heel blij mee!

Het fotograferen van recepten gaat me steeds beter af, en ik vind het heel leuk om te doen. Eric deed het voorheen altijd maar beperkt zich nu alleen tot proefpersoon van alle gerechten ;)

Ik kreeg weer een heleboel lekkere en leuke post! Zoals deze flessen Belvoir soda in de smaken Floral Fizz, Bitter Orange Spritz en Spicy Ginger Fizz. Ze bevatten slechts 4,5 gram suiker en minder dan 20 calorieën per 100 ml en daarom ook ideaal voor een low kcal cocktail.

Wauw een prachtig boek: La vita dolce met allemaal zoete Italiaanse gerechten zoals toetjes, cakes, taart en meer. Binnenkort ga ik de espresso mousse er uit maken.

Cashewnoten van Johnny Cashew! Omdat ze worden gepeld in het land waar ze ook worden geoogst zijn ze een stuk duurzamer. Ook zitten er gebroken noten in, waardoor er een stuk minder worden weggegooid, en net zo lekker!

Bofte ik even, ik kreeg een hele doos met verse asperges van Het aspergecentrum! Inclusief een fles wijn van Barefoot, vegan alternatief voor kaas van Violife. Hiermee heb ik iets lekkers gemaakt dat 9 mei online komt.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel