Kijkje in mijn keuken – augustus 2022

In dit maandoverzicht van augustus krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Ik stond weer lekker in de keuken met Charlotte, we maakte weer een heleboel lekkere recepten. Voornamelijk voor de herfst. Van een chai latte cake tot paddenstoelen stoof en gorgonzoladip.

Verder maakte ik ook al e.e.a. voor het najaar zoals deze walnotentaart. Echt heel goed gelukt en de recepten zijn vanaf oktober online te vinden hier op mijn site.

Ik pakte een lekker festivalletje mee! Dat was weer lang geleden. Helaas kwam er even een flinke bui langs maar dat mocht de pret niet drukken.

Omdat we deze zomer niet echt op vakantie gingen ben ik wel lekker een paar keer gaan uiteten en heb lekker terrasjes gepikt. Zo at ik met een vriendin bij de Berlage in Eindhoven. Daar hebben ze een hele mooie tuin en terras om te zitten.

Eind augustus was het tijd voor pop up De stadsprairie om de deuren te sluiten en dat deden ze met een groot diner aan lange tafels met gerechten en verse ingrediënten die bewust zijn gemaakt en gekweekt. Heerlijk!

Ook werd er soms vanuit de tuin gewerkt met een gin tonic. We lanceerde samen met Fitchef Eetschema’s op maat waarbij je op basis van jouw voedingswaarden en kcal elke dag een compleet menu ontvangt. Super handig dus.

Ook gingen we een dagje zwemmen bij de Wederd in Valkenswaard, want het was hot deze maand. Dit vind ik een fijne plek met een mooi zwembad en veel bomen. Uiteraard gingen er lekkere snackjes mee.

Op mijn site deel ik geregeld ook vegan recepten gemaakt door Lenna Omrani. En in augustus ging ik een middagje naar haar toe om samen nieuwe video’s op te nemen. Deze zie je binnenkort op mijn instagram.

We gingen met mijn schoonouders naar ons favo restaurant in Nuenen Pezzaz. Het was weer heerlijk! Op de foto zie je burrata met pistache, witlof en sinaasappel

Ondanks de hete temperaturen in augustus leek het soms wel herfst met veel blaadjes en eikels op de grond. Hopelijk krijgen we een mooie nazomer, daar zal ons hondje ook wel blij mee zijn, die heeft een hekel aan regen.

Ook kreeg ik weer hele leuke en lekkere post! O.a. deze nieuwe Strawberry & Raspberry Pressé van Belevoir. Een frisse en fruitige drank met de smaak van verse zoete aardbeien en rijpe frambozen.

En een pakket met leuke kruidenpotjes met de lekkere kruidenmixen van La Zia. Uitgebracht door het olijfoliemerk Mr. Verna en ideaal om te combineren. Ze zijn er in 5 smaken: pasta, aardappel, vlees, vis en salade en te bestellen via hun webshop.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Tineke 7 september 2022 om 20:42

Super mooie site en heerlijke recepten. Wij genieten er steeds weer opnieuw van. Wanneer ik achter de computer zit en naar de recept op zoek ben, vraagt mijn man meteen wat ga je maken? Dat is toch een goed teken. lieve groet en succes.

Margo55 6 september 2022 om 20:12

Leuk hoor Sandra!!

620e3df669a85 3 september 2022 om 19:45

Leuk om te lezen Sandra, mooie foto's, je hebt een prachtige site met heerlijke en makkelijke recepten ;-) vr gr Silvia