Kijkje in mijn keuken – februari 2023

De maand februari van 2023 zit er alweer op! Ik verzamelde leuke hotspots die ik bezocht heb, lekkere foodpost en krijg een kijkje achter de schermen bij LeukeRecepten.nl

Ik maakte weer een heleboel lekkere nieuwe recepten deze maand, waaronder een heerlijke cheesecake met frambozen. Deze komt met moederdag online.

Het was deze maand koud, en ideaal weer om lekker onder een dekentje weg te kruipen. Payo geeft het goede voorbeeld haha.

Eric was jarig op 8 februari! En ik maakte een stapel pannenkoeken in de ochtend met kaarsjes.

Verder zijn we voor Eric’s verjaardag samen gaan eten bij restaurant Pezzaz in Nuenen. We gingen voor het verrassingsmenu en dat was weer top!

Samen met een aantal lokale foodies bezochten we Out of office Coffee op Strijp S in Eindhoven. Een nieuwe toffe hotspot waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, lunch gebak maar ook een ideale plek is om te werken.

Ik ging ook alvast aan de slag voor Pasen en maakte lekkere lunchgerechten, gevulde eieren en paaskoekjes. Deze kun je eind maart online verwachten.

Ik probeer een paar keer per week een groene smoothie te maken. Ook ideaal als je groenten of fruit hebt liggen dat op moet. Vaak doe ik er nog een stukje gember bij, die maakt het lekker pittig.

Ons nichtje Lois kwam gezellig logeren en ook samen gingen we aan de bak en maakte lekkere koekjes met dit basisrecept. Wat roze glazuur en sprinklers en het is een groot feest.

Ook kreeg ik weer toffe post! Het merk La vie heeft nu plantaardige spekjes en bacon in de AH en Jumbo liggen. Deze zijn heel lekker en heel realistisch en is bovendien rijk aan eiwitten.

Hands off my Chocolate kwam met iets nieuws! Amandelen in chocolade, voor je het weet heb je er weer een nieuwe verslaving bij. En bovendien zijn ze vegan.

Het Happiness cafe is een begrip in Eindhoven en ze hebben nu ook hun eigen paaskoekjes in de Jumbo liggen. Glutenvrij en vegan in de smaken kokos en pistache. Heerlijk zijn ze!

No fairytales ken je wellicht wel van de groentewraps. Maar ze hebben nu ook repen voor tussendoor op basis van o.a. gepofte granen en peulvruchten. Vezelrijk en in de smaken Pinda pretzel, banaan en naturel.

Vind je dit leuk?
17 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel