Kijkje in mijn keuken – maart 2022

In dit maandoverzicht van maart krijg je een kijkje achter de schermen, we gingen een weekje op vakantie en de lente is begonnen! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Als ik weinig tijd heb dan maak ik vaak een snelle en makkelijke maaltijd van bloemkoolcouscous met falafel. Wat kruiden, feta en munt en door en smullen in 10 minuten.

We gingen in maart een weekje met vakantie, en dat betekent ook daarvoor even extra gas geven met werken zodat alles tijdens de vakantie doorloopt en er elke dag iets lekkers online komt.

En vakantie betekent ook Payo missen, dus nog even extra knuffelen. Gelukkig paste mijn schoonouders op en werd hij daar goed verwend.

Toen konden we met een gerust hart op vakantie gaan, we gingen een weekje naar Lanzerote en verbleven in het La isla y el mar hotel. Heel fijn! Het interieur was prachtig en en je kon er heerlijk zwemmen en eten.

Ook hebben we vaak tapas aan zee gegeten, ik ben dol op de pedron pepers en een glas sangria mocht ook niet ontbreken.

We hebben vooral lekker gegeten, ook in ons hotel was het eten top! En verder lekker veel gechilled, ik merkte dat ik daar wel aan toe was na de winter en corona periode.

Na de vakantie sprak ik af met een vriendin om te gaan lunchen, dat werd bij Anne & Max. Daar genoot ik van een heerlijke panzanella salade.

En na al het saharazand kon onze auto wel een wasbeurt gebruiken. Ik ga altijd bij Washin7 in Eindhoven, lekker snel en makkelijk omdat je gewoon in de auto kunt blijven zitten.

Ook was het tijd voor nieuwe receptjes, omdat het al echt lente weer was kreeg ik opeens zin in lekkere salades, aardbeien en frisse smaken. Dus die kun je binnenkort online verwachten zoals deze little gem salade met sinaasappel die ik op de foto zette.

Ook maakte ik heerlijke taartjes met aardbeien die ik daarna aan familie uitdeelde. Ze vielen goed in de smaak, dus ook deze zie je binnenkort op de site verschijnen.

Het was heerlijk lenteweer, ik heb de tuin ook weer opgeruimd, geveegd, en schoongemaakt. Het is even een klusje want we hebben een redelijk grote tuin maar na afloop zo blij met ons mooie hoekje.

En ik spotte het witte goud in de winkel bij PLUS. Ik ben echt dol op asperges dus daar ga ik binnenkort ook zeker iets lekkers mee maken.

Ik kreeg ook weer lekkere foodpost, o.a. van Johma. Want zij hebben 3 plantaardige salades op de markt gebracht: kip kerrie, kip samba en tonijn. Echt heel knap gemaakt!

Tony’s vierde 3 jaar Open chain. Deze samenwerkingsvorm staat voor een open en transparantie manier van samenwerken met de cacaoboeren. Om dit te vieren lanceerden ze 3 lekkere smaken.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel