Nieuws! Er komt een LeukeRecepten kookboek!

Jaaa eindelijk ga ik het verklappen! Er komt dit jaar een LeukeRecepten kookboek in de winkels te liggen. In deze blog vertel ik je er meer over. 

Wie ons al wat langer volgt weet dat we in 2017 en in 2018 een eigen magazine hebben uitgebracht. Dit was heel goed ontvangen maar toch hadden toch besloten om in 2019 geen nieuw magazine meer te maken. Ik wilde meer rust en me focussen op de vernieuwde LeukeRecepten website die begin 2019 live ging. 

Maar later in dat jaar begon het toch weer te kriebelen. Ik was wel weer toe aan een uitdaging. En daarnaast kreeg ik vaak berichtjes en mailtjes van volgers en fans met de vraag of we een eigen kookboek hadden. Dus toen uitgeverij Nieuw Amsterdam mij mailde met de vraag of we een keertje samen konden zitten was ik heel enthousiast. Zeker na het gesprek waarbij het heel goed klikte. En een paar weken later ging ik langs om het contract te tekenen! 

Het maken van een eigen kookboek was al een droom die ik al langer had, maar het was telkens niet het juiste moment of er kwamen andere dingen op mijn pad. Maar nu is het moment eindelijk daar. Wat kan ik er al over verklappen:

Wanneer is het te koop?

Het boek is (als alles volgens planning verloopt) in september 2020 te koop in de winkels en online. Binnenkort komt er ook een voorverkoop waarbij je het boek alvast kunt reserveren. De prijs komt rond de 20 euro te liggen. Wil je het niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg me op Instagram waar ik jullie op de hoogte houd.

Wat staat er in?

Er komen meer dan 85 recepten in, van hapjes tot toetjes en een heleboel hoofdgerechten. Zoals je gewend bent van ons zijn deze allemaal makkelijk te bereiden met ingrediënten uit de supermarkt. De recepten worden een combi van bestaande toppertjes van onze site en gloednieuwe nog niet eerder gepubliceerde recepten. Er staan basisrecepten in die iedereen moet kennen en leuke en verrassende varianten hierop. 

En nu? 

Op dit moment ben ik druk bezig met het bedenken, maken en fotograferen van nieuwe recepten voor in het boek. En met het uitwerken en verzamelen van alle teksten. Dan gaat het vervolgens naar de eindredacteur en de vormgever die het boek vorm gaat geven. Ik heb laatst al wat opzetjes voor de cover gezien en die zien er echt heel mooi uit. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Bewaar
Print
Deel

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Reacties

Laat je reactie achter

Romy van Ginneken 17 februari 2020 om 13:02

Oh wat een super leuk nieuws!! Ik dacht het gisteren naar aanleiding van je berichtje op Instragram, maar ik durfde het niet te hopen! Ik ga hem zeker bestellen in de voorverkoop. Kan niet wachten!

Beantwoorden
just_bep 18 februari 2020 om 16:40

Hahahha, leuk nieuws voor jullie. Maar ik ben juist zo blij met deze site, na mijn verslaving om kookboeken te kopen/ verzamelen is deze site een fijne optie voor ons gezin. Wat werkt het fijn. De favorieten verzamelen en in de weekmenu's onderverdelen. Ik vind het een uitkomst! Bedankt, Bep

Beantwoorden
Esther 19 februari 2020 om 07:43

Ontzettend leuk, ik zal hem kopen!

Beantwoorden
carine 19 februari 2020 om 11:30

Beste, natuurlijk volg ik al jouw recepten, en ja hoor heeeeerlijk zijn ze !!! Zou je boek ook in België verkrijgbaar zijn, zoja hoe en waar kan ik hem bestellen of halen ? Alvast bedankt en heel veel succes !!!!!!!!! Carine,

Beantwoorden
Olga 21 februari 2020 om 14:41

YESSS !! Wat n geweldig nieuws zeg, je eigen kookboek ;-) Ik hoop dat je met fotograferen hetzelfde doet als in je huidige recepten, foto's tijdens het bereiden toevoegen, zodat we behalve kunnen lezen, ook kunnen zien wat de volgende stap is, of de manier waarop iets moet. Ik wil er zeker 1 hebben tegen die tijd. Heel veel succes met de voorbereidingen!!

Beantwoorden
Wilma Commandeur 21 februari 2020 om 15:21

Wat een leuke en lekkere recepten, leuk dat je een kookboek uit gaat brengen, ik kan niet wachten, ben verslaafd aan kookboeken. Wanneer komt het uit?

Beantwoorden
Hannie 24 februari 2020 om 13:39

Ow wat leuk! De éérste kookboek??

Beantwoorden
Benny 25 februari 2020 om 18:17

alvast een dikke proficiat met jou eerste boek ben super blij met jou site ga zeker jou boek bestellen

Beantwoorden
Miekie_bertus 11 maart 2020 om 13:03

Yesss! Iedere week worden hier in huis recepten gemaakt van jouw site. Ze vallen goed in de smaak. Ik ga het boek zeker kopen!

Beantwoorden
Sandra 12 maart 2020 om 13:32

Leuk om te horen!

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.