Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Recept feestelijke wrap rolletjes + winnaar SMAECK actie!

In deze blog maak ik de winnaar bekend van de SMAECK actie, en om dat te vieren deel ik ook nog een lekker en feestelijk recept voor wraprolletjes met jullie!

Wie regelmatig op mijn site kijkt had vast al gezien dat ik een paar weken geleden op zoek was naar enthousiaste volgers die de nieuwe producten van SMAECK wilde testen, in deze blog vertel ik daar meer over. In het pakket wat de Fans vervolgens ontvingen zaten o.a. verschillende smaken vegetarische filet americain, Oriëntaalse spread en diverse groente spreads, allemaal vegetarisch. Inmiddels zijn hier heel veel lekkere recepten mee gemaakt, op social media kun je alles vinden onder de hashtag #smaeckiswatjeproeft.

En mijn taak is om hieruit een winnaar te kiezen! En dat was echt super moeilijk, er waren zo veel leuke dingen gemaakt met deze spreads. Naast dat de spreads heerlijk zijn op brood en toast kun je er ook perfect mee borrelen of gebruiken als topping op een burger, als vulling in champignons of als dip. Maar de winnaar is geworden: @madebymarieque! Zij maakte onder andere deze lekkere en kleurrijke borrelplank met komkommerhapjes met SMAECK vega filet americian, romaine sla schuitjes met de Oriëntaalse spread, totillarolletjes en gevulde aardbeien met geitenkaas. En gebruikte de paprika courgette spread van SMAECK op een bietenbodem pizza, lekker veel veggies! Gefeliciteerd Marieke, jij wint de kookworkshop van chef kok Jacob Jan Boerema, veel plezier alvast!

Verder wil ik iedereen bedanken om mee te doen met deze actie, ik hoop dat jullie net als ik hebben genoten van deze heerlijke vega spreads van SMAECK. Heb jij ze nog niet geproefd? Ze zijn te koop bij o.a. Jumbo, AH en Nettorama. Check ook hun Instagram account of website voor lekkere inspiratie!

Recept feestelijke wrap rolletjes

HAPJE – 15 MIN + 1 UUR WACHTEN - 24 STUKS

Ingrediënten
3 grote wraps
SMAECK Greens Paprika Courgette
Handje rucola
125 gr geitenkaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd

Bereiding
Besmeer een wrap met een laag SMAECK Greens Paprika Courgette, laat 1 cm van de rand vrij. Verdeel er wat rucola en geitenkaas over. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en verdeel ook over de wrap. Rol de wrap voorzichtig op.

Smeer eventueel beetje extra spread aan het einde en ‘plak’ hiermee de wrap dicht. Wikkel hem in aluminiumfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd daarna in ca. 8 tot 10 plakjes en serveer met een prikkertje op een bordje of plankje.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SMAECK.

Reacties

Laat je reactie achter

Rh
Ria de la haye 17 mei 2019 om 15:50

Als ik de wraps uit de folie haal om te snijden blijft t geen mooi rollteje wat kan ik doen?

S
Sandra 19 mei 2019 om 13:11

Heb je het laatste stukje goed 'vast geplakt'? En een goed gekarteld mes gebruiken om de rolletjes te snijden. Dan moet het lukken :)

B
Brechtje 20 mei 2019 om 10:21

Wat een geweldige recepten

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×